Veštica predpovedá: Čo v roku 2022 čaká Hegera, Fica, či Matoviča?
01 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Najťažší rok od roku 1989! Tak označili mnohí politici práve uplynulý rok 2021. Čo ich však čaká v roku 2022, ktorý práve nastal? Na to má odpoveď veštica Daniela Paculiková.

Bude lepšie?

Svitá konečne na lepšie časy, alebo sa skôr treba pripraviť na horšie obdobie? To je otázka, na ktorú hľadá odpoveď snáď každý.

Rok 2021 bol totiž na politickej scéne plný koaličných hádok, šarvátok, vzájomných sporov a osočovaní. Už aj tak neľahkú situáciu sťažovali ešte ďalšie vlny pandémie, ktoré znásobili a prehĺbili ťažkosti a pocity neistoty u ľudí, píše portál 1pluska.sk

Veštica Daniela Paculíková zo stránky vesti.sk však prezradila, čo priniesie nový rok 2022 pre hlavných aktérov koalície aj opozície. 

Nečakaný zvrat silvestrovskej služby! Policajt požiadal priateľku o ruku v priamom prenose (VIDEO)
Chceli nafotiť pozdrav zo silvestrovskej služby, no podarilo sa omnoho viac! Nitriansky policajt Maroš využil službu počas posledného dňa v roku na dojímavú žiadosť o ruku. Obyčajné fotenie sa dojímavo zmenilo Nitrianski policajti mali na koniec... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Ako na tom bude Slovensko a politici?

"Rok 2022 bude dôležitým rokom pre Slovensko," uviedla na začiatku svojej predpovede. "Z výpočtov tarotových brán vyplýva, že ani jeden z politikov nepatrí do tarotovej brány "múdrosť". Výpočty ich radia medzi tzv "padlé duše" ktoré dostali šancu na reparát," prezradila Paculíková. 

Podľa veštkyne prezidentka bude v roku 2022 postavená pred náročné úlohy, v riešení ktorých nesmie zaváhať.

O Eduardovi Hegerovi zase hovorí, že ho čaká množstvo úloh, často i kritických problémov cca do mája, čo bude značnou záťažou pre jeho zdravie.

Politológ označil najväčšieho lúzra tejto vlády! Tipnete si, kto to je?
Najväčším rešľapom tejto vlády je celkové pôsobenie vládnej koalície! Takto sa vyjadril v rozhovore pre portál 1pluska.sk politológ Radoslav Štefančík. Máme za sebou turbulentný rok. Igor Matovič a Eduard Heger si vymenili premiérske stoličky,... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Opozícia i koalícia sa má na čo tešiť

Igor Matovič sa musí prestať hrabať v minulosti a otvoriť sa novým veciam a príležitostiam. U Petra Pellegriniho to tiež nepôjde starým spôsobom, hovorí veštica.

Boris Kollár vkročí do roku razantnejších zmien a Robert Fico bude mať zaujímavý rok. Ak bude riešiť veci po dobrom, môže sa dočkať prekvapivých výsledkov, uzavrela veštica.

Opozičný poslanec ohodnotil novoročný príhovor prezidentky: Saxana mala Lexikón kúziel, Čaputová Lexikón fráz
Nie, pani prezidentka, Slovensko dnes nevytrhnú z biedy vaše floskule a frázy. A prestaňte prosím urážať ľudí! Oslovil Zuzanu Čaputovú vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec. Reagoval tak na novoročný prejav prezidentky. "Keď sa... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.