Nečakaný zvrat silvestrovskej služby! Policajt požiadal priateľku o ruku v priamom prenose (VIDEO)
01 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Chceli nafotiť pozdrav zo silvestrovskej služby, no podarilo sa omnoho viac! Nitriansky policajt Maroš využil službu počas posledného dňa v roku na dojímavú žiadosť o ruku. 

Obyčajné fotenie sa dojímavo zmenilo

Nitrianski policajti mali na koniec roka dohodnutý foto termín. Počas neho chceli na nitrianskom hrade nafotiť niekoľko záberov zo silvestrovskej služby a natočiť aj krátke video. Pôvodný plán však ku koncu nabral nečakaný smer. A všetko zverejnili kamaráti policajti na sociálnej sieti!

Na konci fotenia dopravák Maroš vyzval svoju priateľku Veroniku, ktorá sa tam na nich prišla pozrieť, aby sa odfotila s nimi. Tá síce chvíľu váhala, napokon však súhlasila. Úplne však stratila reč, keď ju Maroš odrazu vzal za ruku, pokľakol pred ňou a požiadal ju o ruku.

Ľudské príbehy policajtov

"Dúfame, že budeme mať v tomto roku oveľa viac príležitostí prinášať vám milé, ľudské príbehy z výkonu služby, aj z našich súkromných radostí. Marošovi a Veronike želáme veľa šťastia a nezabudnite na nás s fotkami zo svadby!" uzavreli príspevok s videom nitrianski policajti.

Tri veľmi zaujímavé otázky lekára
Všetky naše rozhodnutia sú rozhodovaním sa, aké to má prínosy a aké sú riziká. Aktuálne by MUDr. Igor Bukovský chcel položiť tri otázky ľuďom, ktorí uverili propagande strachu a sú dobrovoľne alebo nasilu očkovaní. 3x prečo sa nebude vyjadrovať k... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.