Opozičný poslanec ohodnotil novoročný príhovor prezidentky: Saxana mala Lexikón kúziel, Čaputová Lexikón fráz
01 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Nie, pani prezidentka, Slovensko dnes nevytrhnú z biedy vaše floskule a frázy. A prestaňte prosím urážať ľudí! Oslovil Zuzanu Čaputovú vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec. Reagoval tak na novoročný prejav prezidentky.

"Keď sa spýtali ktorejkoľvek missky, čo si želá, vždy to bol svetový mier. Tým nič nepokazíš. Musíš pôsobiť sladko a akože ťa zaujíma aj niečo iné ako púder na tvár a nová riasenka na mihalnice. A tak trepneš prvú frázu, čo ťa naučili," podľa smeráka Ľuboša Blahu presne takto pôsobil novoročný príhovor prezidentky Zuzany Čaputovej. 

Nevhodný prejav

Podľa neho v čase, kedy ľudia prichádzajú o živobytie, Čaputová ďakuje za ľudskosť a "vraj sa máme riadiť srdcom a ohľaduplnosťou a súdržnosťou a zívam a zívam a zívam...".

"Lebo toto potrebujú tie tisíce robotníkov, živnostníkov, seniorov a zdravotníkov, ktorým berú všetko. Prepáčte, pani prezidentka, že vás prebúdzam z vášho tranzu, ale žijete v Slovenskej republike, ktorá oslavuje 29. výročie svojho vzniku. A fakt nie je najvhodnejšie fľochnúť Slovákom do tvárí, že sa majú zbaviť poddanského zmýšľania," upozorňuje Blaha.

Musíme skončiť s touto občianskou vojnou! Vyzýva druhý najobľúbenejší politik
Iba zjednotený národ dokáže efektívne rozhodovať o svojej budúcnosti! Toto skonštatoval vo svojom statuse na sociálnej sieti líder mimoparlamentnej opozičnej strany Hlas-SD. Deň samostatného Slovenska Prvý deň v roku sa už neoddeliteľne spája so... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Podľa smeráka už konečne chápeme, prečo "minule prezidentka kričala, že nerozumie svojmu národu - ona má Slovákov za mentálnych nevoľníkov. To táto pani, ktorá v živote nemala silu vzoprieť sa svojim neoliberálnym donorom, radí Slovákom, že sa majú zbaviť poddanského zmýšľania a nemajú sa riadiť pokynmi zhora?"

Sme hrdí Slováci

Blaha prezidentku upozorňuje, že neexistuje silnejší prejav slobody ako nepodľahnúť celospoločenskej hystérii, farma-propagande a štátnemu teroru, ktorým vás nútia do medicínskeho experimentu - nepodľahnúť vášmu pliecku s ihlou ani vašim hoaxom o tom, že vakcína je sloboda.

Podľa poslanca Slováci ukázali, že nie sú poddanský národ. Vzopreli sa. Postavili sa lžiam. A jediné, čo chcú, je sloboda a dobrovoľnosť. "Aby ste ich nenútili. Aby ste z nich nerobili nevoľníkov. Neexistuje nič "kráľovskejšie" ako trvať na svojej slobode".

Prezidentka vyzvala k súdržnosti, zdôraznila jej význam pri zdolávaní kríz
Čeliť najväčšej novodobej zdravotnej hrozbe môžeme iba ako spoločenstvo. Vyžaduje si to príspevok každého z nás, uviedla v novoročnom príhovore prezidentka SR Zuzana Čaputová. Vyzvala k súdržnosti, ľudskosti a pestovaniu vzťahov v komunitách i... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.