Politička sa pýta: Čo nám chce pán minister svojou dovolenkou povedať?
30 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Dovolenku ministra zdravotníctva v čase, keď on sám tvrdí, že sa pomaly musíme pripravovať na vojnovú medicínu si všimla aj predsedníčka NaS, Anna Belousovová.

Bojový stav

"Stále nám tvrdili a tvrdia, že sa nachádzame v bojovom stave." Píše A. Belousovová. "Podľa toho prijímali aj tvrdé opatrenia. Rodiny sa nemajú stretávať, starí ľudia sa trápia v samote, deti poznajú školu len cez počítač. Už druhý rok žijeme doslova v bojových podmienkach."

Dezercia

"A hlavný generál počas tohto "boja" utiekol do teplých krajín. Viete, čo sa robilo s generálmi, ktorí utekali z boja ? To čo s každým dezertérom..." Upozorňuje politička. "Pán minister je vlastne dezertér, ktorý nechal ľudí napospas osudu v nemocniciach, ktoré sú vraj preplnené a ich pracovníci nestíhajú. Čo chcel týmto pán minister povedať?"

Štátny tajomník MZV sa teší z dobrých správ
Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí má veľkú radosť. Dozvedel sa totiž správu o tom, že poslanec musí zaplatiť známemu covid odborníkovi nemalé odškodné. Hanba v Bruseli "Politici, ktorých pracovnou metódou je... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Výsmech zdravotníkom

"Okrem toho, že je dezertér, napľul do očí zdravotným pracovníkom. Oni určite na luxusné dovolenky v Ománe nemajú. Ani čas, ani peniaze." Konštatuje A. Belousovová a dodáva: "A nám ostatným pán minister dal najavo, že to asi s tým omikronom nebude až také horúce."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.