Česká virologička: Vyskočte z očkovacieho vlaku, kým máte ešte čas!
27 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Soňa Peková v ďalšom otvorenom rozhovore popisuje covidovú psychologickú hru a metódy, ktoré sa používajú a sú podľa nej založené na strachu. Vírus podľa nej nebol cieľ. Cieľom bolo niečo úplne iné. V rozhovore pre nespokojeny.cz okrem iného hovorí:´"Vyskočte z očkovacieho vlaku, kým máte ešte čas. Cieľová stanica nie je Bodka." 

Vírus podľa českej virologičky Soni Pekovej nebol cieľ. "To bol len nástroj, ako ľudí vystrašiť a zlomiť. Aby stratili sebaúctu. Manipuluje sa s číslami, prekrúcajú sa fakty, aby sa ľudia udržali v strachu. Je to šikanovanie a vydieranie ľudí tým, že sa majú báť o svoj život a o život svojich blízkych. Je to psychologický fenomén, zaútočilo sa na pud sebazáchovy," hovorí.

Peková si myslí, že tí, ktorí tlačia Covid hystériu a ako ho nazýva "covidofašizmus", veľmi dobre podľa nej vedia, čo robia. Je presvedčená, že majú za to prisľúbenú nejakú odmenu, ktorá im pripadala dostatočná na to, aby to urobili.

"Musia si uvedomovať, ako nehorázne zachádzajú s ľudskými životmi, ako ponižujú ľudí, ako ich lámu, ako ničia ekonomiku. Ten plán je skutočne barbarský a strašný. Klamú nám do očí. Títo ľudia nezaslúžia zľutovanie. Až to celé skončí, tak tá odmena, ktorú očakávajú, bude úplne iná. Taká, ktorú neočakávajú. A patrí im to," hovorí v rozhovore pre portál nespokojeny.cz.

Niekto tu klame, ale prečo? Francúzi hovoria o konci pandémie
"Pozitívne správy na konci roka prichádzajú zo sveta, kde nemajú Kolíkovú, čo chce dať 10 ročný trest za vedecké informácie." Píše Tomáš Taraba na sociálnej sieti. Dodajme, že vo Francúzsku, v krajine, na ktorú sa odvoláva, nemajú ani Matoviča,... Čítať ďalej
26 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Ide o koordinovaný postup, všetky vlády to robia rovnako

Podľa českej virologičky ide o koordinovaný postup. Tvrdí, že všetky vlády to robia rovnako. "Médiá patria niekoľkým oligarchom, žiadne voľby nič nezmenia. Vidím obrovský morálny defekt médií", vysvetľuje.

Soňa Peeeková v rozhovore poukazuje aj na iné veci: "Som človek druhej kategórie, pretože nie som očkovaný. Oni síce povedali, že je to stále dobrovoľné, ale musíš. Hromada ľudí sa nechá očkovať len preto, aby mohli do krčmy, na hokej a do práce. Najhoršie na tom je, že v očkovacom centre sa ich nikto nepýta, aké majú pridružené choroby, alergie a pod. Včielku im dá napríklad dobrovoľný hasič, je to neuveriteľné, medicína je úplne v troskách."

Peková si myslí, že Covid je mierne ochorenie. A dobre to podľa nej odzrkadluje správanie politikov, keď si myslia, že ich nikto nevidí. "Nenosia rúšky, pretože oni sa neboja, že by sa niečo dramatického dialo. Majú pocit nedotknuteľnosti, že nemusia dodržiavať to, čo bežný občan. Je z toho krásne vidieť, že ten vírus nie je nebezpečný. Keď sa ho oni neboja, prečo by sme sa mali báť my? Veľa ľudí už to začalo vnímať, že to tak je."

Podľa Pekovej sa zobúdzať začali aj lekári, aj keď je to podľa nej ešte pomalé. "Boli zvyknutí dostávať inštrukcie a nikto z nich nečakal, že by na nich niekto mohol hrať takýto podvod. Po druhej dávke vakcíny začali vídať, že sa im vracajú pacienti s divnými neduhmi. Potom sa dozvedeli, že na to aj niekto umrel. Tak im to začalo v tej hlave blikať. Aj preto vznikla Paralelná lekárska komora. Ten, kto musí zabrať, sú lekári, tí to musia zbojkotovať," myslí si virologička.

Populácia je podľa nej už do veľkej miery chránená a je presvedčená, že za chvíľku už nebude čím strašiť. A domnieva sa, že v jednej chvíli celá pandémia skončí.

Juraj Mesik upozorňuje na obrovské fiasko
Juraj Mesik v nedávnom príspevku na sociálnej sieti upozornil na obrovské fiasko, čo sa týka masového opichávania Európanov vírusovou mRNA, ako napísal. Tvrdí, že ide o obrovské fiasko. Na sociálnej svieti zhrnul niekoľko citátov z vládnej tlače... Čítať ďalej
26 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Všetko záleží od ľudí

Podľa Pekovej to ale záleží aj od ľudí: "Ľudia sa musia vzoprieť tomu, aby ich vrazili do toho dobytčiaka, ktorý ich vezie do koncentračného tábora. Akonáhle dostanú vakcínu, ktorá má potenciál veľmi poškodiť imunitný systém človeka, už sa vezú v dobytčiaku. Vyskočiť z toho vlaku, pokojne za jazdy, ale vyskočiť. Ľudia to musia pochopiť. Pochopí to vo chvíli, keď uvidí, že im bolo zle po druhej dávke, že tam niekto ochrnul, a že ten skončil s infarktom myokardu, a ten dostal mozgovú mŕtvicu a zostal na vozíku, a že veľká pravdepodobnosť je, že je to spojené s tou vakcínou. Ľuďom to začne dochádzať," vysvetľuje.

Česká virologička je presvedčená, že už je to neudržateľné, iba to chce ešte nejaký čas. Je optimistka.

"Rok a pol nám ukázal, že je to mierne ochorenie, pokiaľ nie som veľmi starý a polymorbídny, tak sa toho nemusím až tak báť. Spoliehať tiež na to, že mám nejaké šťastie v živote. 99,7% populácie si s tým poradilo, to je správa ako hrom. S tým sa musí pracovať, toho sa musíme držať. Musí to ísť zdola, musia to ľudia pochopiť a pochopia. Vidím to pozitívne, že to dopadne dobre," povzbudila Peková.

MUDr. Piják zverejnil svoju lekársku správu!
MUDr. Michal Piják tesne pred Vianocami zverejnil lekársku správu. Lekári podľa neho zanedbali dôležité vyšetrenia počas jeho hospitalizácie na Covid 19. Vysvetlil, prečo tak urobil a aj čo podľa neho bolo zanedbané. "Tento status sem dávam preto,... Čítať ďalej
26 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.