MO upozorňuje na plánované presuny vojenskej techniky cez územie SR
26 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová/TASR

Ministerstvo obrany (MO) SR upozorňuje obyvateľov Slovenska na jeden cestný presun zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Ten sa uskutoční v období od 27. decembra do 2. januára cez Slovensko. Ministerstvo zdôraznilo, že tranzit bol riadne schválený v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR. TASR o tom informovala hovorkyňa MO SR Martina Kovaľ Kakaščíková.

V období od 27. decembra do 2. januára sa uskutočnia aj cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska, a to na trasách Michalovce – Sereď, Sereď – Martin, Moldava nad Bodvou – Michalovce, Rožňava – Nitra, Kuchyňa – Sereď, Sereď – Hlohovec, Banská Bystrica – Sliač, Dubnica nad Váhom – Levice, Trenčín – Sliač, Moldava nad Bodvou – Sliač, Nitra – Bratislava a späť a v rámci Serede a Moldavy nad Bodvou.

Andrej Danko exkluzívne pre HD: Slovákom prajem, aby čo najskôr táto vláda išla do pekla
Andrej Danko v exkluzívnom rozhovore pre Hlavný denník prezradil mnohé. Vyjadril sa k tomu, ako vníma nástup takzvanej vlády zmeny a prezradil, prečo nevracia útoky, ktoré mu pred parlamentnými voľbami uštedrili predstavitelia terajšej koalície. V... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.