Ako dopadlo Naďovo trestné oznámenie na Mazureka a Kotlebu?  
23 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Išlo o kauzu MOVIR, projekt Technickej univerzity v Košiciach, podľa ktorého sa majú monitorovať občania. Jaroslav Naď, minister obrany, podal na poslancov Mariana Kotlebu (ĽSNS) a Milana Mazureka (Republika) trestné oznámenie za to, že hovorili, že tento projekt má izolovať neočkovaných. Informáciu priniesol ereport.sk.

Mazurek aj Kotleba hovorili o prostriedku na zavádzanie totality. Polícia však odmietla trestné oznámenie ministerstva obrany pre šírenie poplašnej správy. Naďov rezort podal voči rozhodnutiu sťažnosť, preto nie je právoplatné.

Predmetom oznámenia boli podľa MO SR nepravdivé a skresľujúce informácie o vývoji a použití Mobilného monitorovacieho systému pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení (MOVIR), ktoré poslanci uverejnili vo videách na sociálnej sieti.

Špehovanie, segregácia, totalita. Chystá ministerstvo obrany koncentračné tábory za 4 milióny?
09 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.