Koaličný poslanec podáva trestné oznámenie na podpredsedu Smeru-SD
22 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Tento rok som sa opäť rozhodol obdarovať Ľuboša Blahu! Píše vo svojom statuse na sociálnej sieti koaličný poslanec Miroslav Žiak. Minulý rok to bol šampón a dnes to bude trestné oznámenie, spresňuje.

Poslanec Národnej rady SR za SaS Miroslav Žiak podal trestné oznámenie na opozičného poslanca a podpredsedu strany Smer-SD za to, že sa v statusoch údajne dopúšťa trestných činov. 

Každý to vraj vie

"Každý príčetný čitateľ jeho statusov vie alebo minimálne tuší, že tento pán sa dopúšťa v jeho statusoch trestných činov ohovárania a šírenia poplašnej správy," konštatoval na svojom profile M. Žiak na adresu Ľ. Blahu.

Blaha zhodnotil vystúpenie Čaputovej: Čo veta, to hoax! Čo s tým urobí polícia?
Polícia by mala bezodkladne konať a zastaviť šírenie nenávisti, ktoré produkuje prezidentka Čaputová! Takto mužov zákona vyzýva k činnosti smerák Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti. Opozičný poslanec Blaha sa po zhliadnutí nedeľnej... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

"Veľa z vás ,,po mne žmurkalo" a chceli ste sa pripísať k trestnému oznámeniu. Avšak vyhodnotil som, že pre vašu bezpečnosť to urobím sám. Pretože pomstychtivé chápadlá Smeru sú všade a nechcem vás vystaviť zbytočnému riziku," ohodnotil poslanec situáciu.

Podnecovanie nenávisti

"Verím, že sa pán generálny prokurátor SR bude zaoberať aj takýmto podnecovaním nenávisti ex offo, bez toho, aby sme museli dávať trestné oznámenia, namiesto toho aby kritizoval rôzne opatrenia vlády," uzavrel Žiak.

Ľuboš Blaha: Generál Lučanský opovrhoval Hamranom! Slovensko nikdy nezabudne
"V týchto dňoch celé Slovensko s hrôzou sleduje, ako dehonestuje slovenskú políciu jej prezident Štefan Hamran. Šikanuje záchranárov, terorizuje opozíciu, zastrašuje ľudí a používa slovník ako pohonič. Keby to videl generál Milan Lučanský, krútil... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.