Smerák reaguje na trestné oznámenie: Takto zotrel koaličného poslanca!
22 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Je to trápne a detinské! To je reakcia podpredsedu Smeru Ľuboša Blahu na trestné oznámenie koaličného poslanca. Ten pán nemá žiadnu morálku ani intelekt, nevidím dôvod, aby som sa s ním zahadzoval, píše.

Trestné činy v statusoch

Ako sme vás už informovali, poslanec Národnej rady SR za SaS Miroslav Žiak podal trestné oznámenie na opozičného poslanca a podpredsedu strany Smer-SD Ľ. Blahu za to, že sa v statusoch údajne dopúšťa trestných činov. 

"Každý príčetný čitateľ jeho statusov vie alebo minimálne tuší, že tento pán sa dopúšťa v jeho statusoch trestných činov ohovárania a šírenia poplašnej správy," konštatoval na svojom profile M. Žiak. „Verím, že sa pán generálny prokurátor SR bude zaoberať aj takýmto podnecovaním nenávisti ex offo, bez toho, aby sme museli dávať trestné oznámenia,“ dodal.

Koaličný poslanec podáva trestné oznámenie na podpredsedu Smeru-SD
Tento rok som sa opäť rozhodol obdarovať Ľuboša Blahu! Píše vo svojom statuse na sociálnej sieti koaličný poslanec Miroslav Žiak. Minulý rok to bol šampón a dnes to bude trestné oznámenie, spresňuje. Poslanec Národnej rady SR za SaS Miroslav Žiak... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Liberáli by najradšej každého s iným názorom zatvárali do väzenia

Blaha v reakcii na to uviedol, že celá situácia predstavuje mimoriadne vtipné vyústenie slovenského liberalizmu, píše portál cas.sk. 

„Kedysi liberáli bojovali za slobodu slova, dnes by v mene slobody najradšej každého s iným názorom zatvárali do väzenia. Takýchto trestných oznámení už na mňa bolo. Keď koaličným poslancom dochádzajú argumenty, myslia si, že im pomôže polícia. Je to trápne a detinské," vyhlásil opozičný poslanec.

Posadnutý poslanec

Zároveň je toho názoru, že Žiak je ním posadnutý. V parlamente po ňom vraj vykrikuje fekálne nadávky a dokonca ho v pléne obviňoval zo smrti jeho vlastného otca.

„Ten pán nemá žiadnu morálku ani intelekt, nevidím dôvod, aby som sa s ním zahadzoval. Ak ma za moje ľavicové názory chcú zavrieť, nech sa páči, fašisti to tak vždy robili," uzavrel Blaha.

Koaličný poslanec: SaS má pocit, že zjedla všetku múdrosť sveta
Vraciame sa do starých koľají! Tam, kde sme boli zhruba pred rokom. Skonštatoval poslanec za hnutie Sme rodina Peter Pčolinský pre Hospodárske Noviny. Vzťahy podľa neho nie sú ideálne a vládnutie vôbec nie je jednoduché. Sme tam, kde sme boli pred... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.