SMER proti hoaxu vládnej propagandy - "vždy iba rodič rozhodne, kto sa jeho dieťaťa dotkne"!
13 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Goebbelsovská propaganda sa rozbehla naplno! SMER reaguje na hoax, ktorý sa šíri."Niekto úmyselne šíri klamstvo, že Smer podporil zákon o povinnom očkovaní detí, podľa ktorého zdravotníci na školách budú mať možnosť bez súhlasu rodiča robiť zdravotné úkony na deťoch." Informuje na sociálnej sieti Ľuboš Blaha. 

"Nie, nie je to pravda a šírte túto informáciu, prosím, aby nenaletelo veľa dobrých ľudí. Zdroj, ktorý takéto niečo šíril, by sa mal ospravedlniť za to, že si neoveril informáciu."

Pravda je takáto:

"Išlo o zákon, ktorý v pôvodnom znení skutočne zavádzal, že zdravotníci na školách nepotrebujú súhlas rodičov na zdravotné úkony. Tvrdo sme proti tomu vystúpili, predložili sme aj pozmeňovací návrh a ostro sme to kritizovali. Vďaka nášmu tlaku z toho zákona vypadlo to šialenstvo, že zdravotníci môžu na školách bez súhlasu rodičov robiť zdravotné úkony na deťoch. Celý zákon vládni poslanci museli prekopať, staré znenie hodili do koša a v novom znení zdravotníci bez súhlasu rodiča nemôžu nič, sú tvrdo pod kontrolou. " Dáva na pravú mieru fakty Ľuboš Blaha.

Ešte raz

"Zdravotníci na školách nebudú môcť bez vášho súhlasu urobiť s vašimi deťmi nič, ani očkovať, ani nič iné. Vďaka nášmu tlaku sa zľakli a zo zákona to vyhodili." Ten zákon išiel na hlasovanie v úplne inom znení, kde už táto hlúposť nebola. Aj tak sme zákon nepodporili, pretože s vládou nesúhlasíme - hlasovať "proti" a "zdržať sa" má vo výsledku ten istý význam. Znamená to, že zákon nepodporíte."

"Každopádne, ak niekto klame, že sme zákon podporili, neverte mu - je to lož. Na vaše deti nikto nemôže siahnuť bez vášho súhlasu." 

"Prosím, šírte to - a ak môžete, napíšte mi, kto šíri tento hoax a prípadne mu to vysvetlite - možno to nie je zámer, iba nevedomosť. Ale pácha tým veľkú škodu celej opozícii. My budeme vždy bojovať proti povinnému očkovaniu detí - a uráža ma, ak niekto šíri opak. Už mu prosím nikdy neverte. Zdieľajte, prosím!" Vyzýva čitateľov k akcii autor Statusu Ľuboš Blaha.

Vzhľadom na bohorovnosť mainstreamu píše Judita Laššáková už iba o bývalej žurnalistike
"Aj magický realizmus má svoje čaro, no uprednostňujem ho v podaní spisovateľa menom Gabriel García Márquez, nie vo forme psychologicky diskutabilnej seba-projekcie najšpeciálnejšieho prokurátora do postavičky z Tolkienových románových rozprávok.... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

_________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.