Lídri bez dôvery národa - čo je to za paródiu na legitímnu moc
14 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Bývalý minister financií Ladislav Kamenický trafil klinec po hlavičke. Zameral sa na najnovšie prieskumy dôveryhodnosti či skôr nedôveryhodnosti politikov a vyšlo mu, že nazývať ich "lídrami" je naozaj prinajmenej smiešne. Skutoční lídri sú totiž vážení, obľúbení, motivační. Títo "naši" predstavujú pravý opak.

"Koaliční lídri bez dôvery národa?" Pýta sa na sociálnej sieti Ladislav Kamenický.

Dobrá rada

"Mali by si dať čelom vzad!" Radí tým figúrkam, držiacim sa zubami - nechtami mocenských pozícií v štáte politik Kamenický. "A to okamžite, vo vlastnom záujme, zeveliť si odchod!"

Rebríček nenávidených


🔴 MATOVIČ 86 percent
🔴 REMIŠOVÁ 79 percent
🔴 KOLLÁR 75 percent
🔴 SULÍK 72 percent
🔴 HEGER 70 percent

Držia ich pokope kšefty

"Robia spoločne všetko preto, aby sa nekonalo referendum, ak sa však niekto z nich chce ešte niekedy objaviť v politike, mali by referendum okamžite podporiť!" Radí im Ladislav Kamenický.

"To sa však pravdepodobne nestane, lebo kšefty ich pevne držia pokope. Takže všetci sa radšej rozhodli zborovo si zaspievať svoju poslednú labutiu pieseň."

Väčšina si ich proste neželá

"Väčšina ľudí si ich už v politike zjavne neželá, a to bude pre blaho Slovenska 🇸🇰 určite to najlepšie!" Končí svoj status Ladislav Kamenický.

R. Huliak: O covide sa kričí a v pozadí sa dejú vážne veci
Ing. Rudolf Huliak, predseda mimoparlamentnej Národnej Koalície vo svojom videu vysvetľuje, čo sa na nás chystá potichu, kým sa nahlas kričí o covide. Niet inej témy, ako covid Pandémia covidu už dva roky traumatizuje, dokonca rozdeľuje... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

_________________

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.