Skutok sa stal - ako predavačka i kupujúca so sebou vybabrali vďaka OP
12 | 12 | 2021 I gabriel matta

Situácia s novými opatreniami, ktoré zvýhodňujú očkovaných ľudí, prináša ozaj bizarné správanie. Postráda akúkoľvek logiku. Publicista Karol Farkašovský na sociálnej sieti píše o skutku, ktorý sa naozaj stal. Začal sa aj skončil krátkym dialógom v obchode za režimu OP

Skutočná udalosť 

Vojde pani do obchodu.

Predavačka sa pýta: „Pani ste ?“

Zákazníčka odpovedá: „Nie“

Predavačka vraví: „tak potom heš, heš, heš ...“

"Najkratší a skutočný príbeh o slovenskej súčasnosti. Predavačka predajne s obuvou vyhnala zákazníčku z obchodu.  Nespĺňala podmienku OP. Bola IBA testovaná. Predvčerom ešte testovaná mohla v obchode nakúpiť, dnes už nie. Čo sa v priebehu jedného dňa zmenilo." pýta sa publicista.

Odpoveď

na túto otázku je skrytá v "čarovnej" skratke  OP  / očkovaný, prekonaný /, ktorá jednoducho nahradila skratku OTP. Karol Farkašovský pokračuje: " Ak tomuto niekto hovorí opatrenie tak sa asi zrazil nie s koňom ale rovno s mamutom. Vypoklonkovať zákazníka z obchodu. Pre obchodníka to znamená vypoklonkovať von oknom peniaze. Kto ich obchodníkovi vráti ? Štát ? Jednorazovým príspevkom ? A kto vráti dôveru do vzťahu obchodník - zákazník. To sa nedá refundovať. To buď je, alebo pominie."

Monitor: Sulík aj Saková sú proti povinnému očkovaniu proti ochoreniu COVID-19
Vicepremiér a minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) a nezaradená poslankyňa Národnej rady (NR) SR z mimoparlamentného Hlasu-SD a exministerka vnútra Denisa Saková sú proti povinnému očkovaniu proti ochoreniu COVID-19. Zhodli sa na tom v... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | tasr

Pokračovanie

Obchodovanie má svoje písané i nepísané pravidlá. Jedným z nich je rokmi overená pravda - ak zákazník raz odíde, s najväčšou pravdepodobnosťou sa už nikdy k tomu obchodníkovi nevráti. A to je strata, ktorá bolí navždy. Koľkí obchodníci ju utrpeli a ešte utrpia.

Čo si majú myslieť obchodníci i zákazníci o týchto chaotických opatreniach ? Stačí sa pozrieť k susedom do Maďarska či Poľska.

Tam takéto nezmysly nepestujú.

"Ale Slovensko so svojimi „atómovými zbraňami proti covidu“ musí byť po všetkých stránkach výnimočné. Hlavne, že sa páčime Bruselu..." uzatvára svoj postreh zo života publicista Karol Farkašovský.

Vládna koalícia zmení opatrenia Vianočných návštev
Minister práce, sociálych vecí a rodiny Milan Krajniak v relácii RTVS O 5 minút 12 uviedol, že vláda zmení všetky prijaté opatrenia tak, aby ľudia smeli cez Vianoce navštevovať všetkých svojich blízkych či príbuzných.Jej obsah priblížil... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Norbert Pančík