Naši starkí už predsa raz zažili segregáciu a udavačov
11 | 12 | 2021 I Ivan Brožík
"Začína sa to segregáciou, končí sa to plynovými komorami" - pripomína v úvode svojho statusu na sociálnej sieti nezvratný historický fakt Ľuboš Blaha. Na vysvetlenie menej zorientovaným a najmä zástupcom súčasnej moci na Slovensku: "Presne takto to vyzeralo v nacistickom Nemecku v roku 1935 po prijatí Norimberských zákonov." vysvetľuje Ľuboš Blaha a ide k veci.

"Do obchodov nepúšťali tých so žltou hviezdou, musel si preukázať, že máš správny rasový pôvod. Dnes musíš ukázať covid-pas, že si očkovaný. Hitlerovská tlač huckala obchodníkov do tvrdých kontrol. Nieže sa vám prešmykne do obchodu nejaký Žid či komunista!"

Toto už sme predsa raz prežili a odmietli!

"Aj dnes nacistická tlač robí to isté. V SME varujú, že nezaočkovaní sa vyhovárajú, že sa im vybil mobil, aby sa dostali do obchodu! No fuj, akí sú tí dezoláti vychytralí! Dobytok! Redaktori SME sa vydali do bratislavských obchodov, aby upozornili na prevádzky, kde dostatočne nekontrolujú ľudí - vyžívajú sa v tom, ako bonzujú a ubližujú zúboženým Slovákom. Tak, ako v nacistickom Nemecku, aj v našej tlači sa už seriózne vedie diskusia, ako čo najviac ublížiť podľuďom - pre novodobých nacistov sme to my, tí nezaočkovaní." Porovnáva naozaj porovnateľné Ľuboš Blaha.

"Do plynu!"

"Jedni kričia - zoberme im zdravotnú starostlivosť, však nech pokapú! Druhí kričia - vyhladujme ich drastickými pokutami! Tretí by ich vyháňali do Afriky či zatvárali do táborov. Prekročili všetky čiary. Extrém sa dostal do centra politickej diskusie - liberáli sa už v ničom nelíšia od Hitlera. Dehumanizačný valec sa rozbehol, už sa nezastaví."

Prezidentka na to kašle

"A toto všetko sa deje pod taktovkou prezidentky Čaputovej. Tá bez mihnutia oka podpísala aj segregačný zákon o očkovacích bonusoch pre seniorov. Polovicu našich mám a otcov oficiálne vyhlásili za podľudí, ktorí si nezaslúžia pomoc od štátu - a Čaputová takúto fašistickú diskrimináciu veselo podporuje. Hindenburg v sukni!  Ale čo čakať od osoby mdlého rozumu, ktorá od rána do večera jančí o slobode slova v prípade Navaľného, ale keď sa Američania za slobodu slova chystajú popraviť Juliana Assangea, tak je ticho ako  voš pod chrastou." Vzdychol si Ľuboš Blaha.

Stigmatizácia nezaočkovaných

"Jeden výskum za druhým ukazuje, že stigmatizácia nezaočkovaných je hrozný omyl. Všetky výskumy potvrdzujú, že vakcína nechráni pred šírením vírusu. Toto, čo sa deje na Slovensku, nemá žiaden epidemiologický zmysel. Je to len nechutné lynčovanie ľudí s iným názorom na očkovanie. Vrátane našich drahých rodičov. Je mi veľmi ľúto, že sa k segregačnej Matovičovej politike pripojil aj Pellegriniho Hlas. A je mi ľúto, že chodí na tajné porady s Čaputovou, o ktorých potom ani neinformuje svojich voličov. Čo to spolu pečú?"

"Vytvára sa tu liberálny blok, ktorý je veľmi nebezpečný. Zikvidujú každého, kto sa im postaví do cesty - najnovšie Čaputovej Via Iuris útočí do Maroša Žilinku, lebo neposlúcha Lipšica. Áno, takto to robili nacisti aj v minulosti. Vraciame sa míľovými krokmi do fašistickej éry. Čaputová to dáva na Hindenburga, Matovič na rozbesneného Hitlera a Heger na Hitlerovho psa.
V dejinách to obvykle začína apartheidom a končí plynovými komorami. Just saying. Nebojte, Čaputová rada podpíše..." končí svoj status Ľuboš Blaha.

Dve pracovníčky pezinského Úradu práce skončili ZA MREŽAMI: Spôsobili škodu za 13,7 milióna eur
Dve zamestnankyne Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Pezinku vzali do väzby. Rozhodol tak sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu, píše 1.pluska.sk. Rozhodnutie nie je právoplatné. Ako informovala hovorkyňa... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

________________

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.