Belousovová: Pellegrini začal kariéru politického prostitúta
10 | 12 | 2021 I Norbert Pančík

Rozčertená Belousovová: Pellegrini včerajším hlasovaním začal kariéru politického prostitúta.

Je nad slnko jasné, že strana Hlas-SD, včera svojim hlasovaním v NR SR s vládou o finančnej odmene pre očkovaných starších občanov priam šokovala voličov, koaličných, opozičných ale aj bývalých politikov. Jednou z nich,ktorá sa na plné pľúca vyjadrila je aj expolitička Anna Belousovová, ktorá Pellegriniho bez ostychu označila za politického prostitúta.

„Poviem to otvorene: Dnešným hlasovaním o podpore vládneho návrhu o 300 eurovom úplatku pre dôchodcov za očkovanie Pellegrini začal svoju kariéru politického prostitúta,“ vyjadrila sa včera vo svojom statuse Anna Belousovová. Pod jej príspevkom je množstvo komentárov na adresu predsedu HLAS-u Petra Pellegríniho, napríklad:

„Nezačal, len svoju prostitúciu prestal zakrývať. Napriek tomu sa mnohým jeho jamky stále páčia. Zaslúžime si každú vládu, ktorú si sami zvolíme “!

Ďalší komentár rezonoval  k aktuálnej politickej situácii ohľadom očkovania a avizovaných zmien vo vláde,znel v podobnom duchu:

„Nie začal, skôr potvrdil oficiálne akési verejné tajomstvo pre tých aspoň trochu vnímavých“

Iný pokračoval: „Netreba sa čudovať. Len odkryl karty “

U prezidentky sa čosi pečie, vianočné pečivo to však nie je. Že by prevrat?
Hlasovanie o Matovičovej fantasmagórii v parlamente prekvapilo. A to až do takej miery, že hádanku sa snažia rozlúštiť aj v samotnom OĽaNO, ktoré návrh o dvesto či tristo eurovej celonárodnej korupcii dôchodcov, spojenej s vydieraním, predkladalo.... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.