Ministerka Kolíková má ďalší zákon pripravený v zásuvke. O čo ide tentokrát?
09 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková by mohla mať možno aj prívlastok "železná lady." Vystupovaním a vyjadrovaním ju v mnohom pripomína. A zdá sa, že povestným mottom skutočnej železnej lady Margaret Thatcherovej je priam posadnutá. "Ľudia, majú radi vládu pevnej ruky," povedala raz prvá premiérka Veľkej Británia. Čo sa jej o pár rokov neskôr vypomstilo. Aj tá naša "železná lady," má už v zásuvke pripravený nový zákon. Pre nás, pre ľudí. O čo ide, informoval portál Pluska.

"Ministerka Kolíková šokovala! Návrh zákona o povinnom očkovaní má už v zásuvke!" informuje portál Pluska na titulke.

Kolíková tvrdí, že so zavedením tohto zákona z právneho hľadiska nevidí žiadny problém. Myslí si však, že pôjde aj o politické rozhodnutie, ktoré bude vážne a plánuje sa o návrhu svojho zákona porozprávať s ministrom zdravotníctva Vladimírom Lengvarským.

Zatiaľ ide o jej osobný názor, ale dodala, že ľudia sú nútiní k povinnému očkovanou aj čo sa týka iných chorôb. Schéma, ktorá by mala ľudí odškodniť po nežiaducich účinkoch vakcín je podľa nej jednoduchá odškodňovacia schéma. "Výsledkom právnej analýzy bude, v akých formách a rozsahu by bolo možné zaviesť povinné očkovanie," podotkla pre Plusku ministerka.

Štefan Harabin v nemocnici?!?
Na verejnosti koluje informácia, že Štefan Harabin je hospitalizovaný so zápalom pľúc a je pripojený na prístroje. Túto informáciu však včera sám emeritný predseda Najvyššieho súdu poprel na svojej sociálnej sieti. Klebety "V tejto spojitosti má... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.