V kauze z loveckej chaty majú prvých podozrivých: Čo s nimi bude?
08 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Zúžili zoznam podozrivých! Z dvadsiatky policajtov, ktorí mali manipulovať s nahrávkami z loveckej chaty, vyšli ako podozriví z vynesenia materiálov médiám zatiaľ dvaja.

Dvaja z 20 policajtov, ktorí boli podozriví z vynesenia nahrávok z loveckej chaty, vyšli po absolvovaní detektoru lži ako problematickí, píše denník SME.

Dostanú padáka?

Dočasný policajný prezident Štefan Hamran o tom informoval v relácii televízie JOJ Analýzy Na hrane, s tým že tieto osoby pravdepodobne nebudú pokračovať na svojich postoch.

Zároveň dodal, že identifikovali ďalších približne päť osôb, ktoré sa budú musieť podrobiť detektoru lži.

Kauza Jeleň je uzavretá: Verdikt Žilinku by nikto nečakal!
Toto čakal málokto! Generálny prokurátor Maroš Žilinka vo svojom statuse na sociálnej sieti urobil definitívnu bodku za špekuláciami okolo uniknutých nahrávok z odpočúvanej poľovníckej chaty. Kauza Jeleň sa vraj skončila! Pod zámienkou... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Únik do médií

V októbri unikli do médií videá, na ktorých sú na poľovníckej chate zachytení líder strany Smer Robert Fico a člen predsedníctva Smeru Robert Kaliňák spolu s advokátmi obvineného exprezidenta polície či s oligarchom Miroslavom Bödörom.

Policajný prezident uviedol, že robí kroky k tomu, aby sa zistilo, ako nahrávky unikli.

Robert Fico žiada v otvorenom liste Jaroslavovi Rezníkovi od RTVS ospravedlnenie
V otvorenom liste Roberta Fica riaditeľovi RTVS Jaroslavovi Rezníkovi žiada jeho pisateľ o oficiálne ospravedlnenie. List redakcia HD publikuje v plnom znení bez redakčnej úpravy. Vážený pán generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník, v prípade... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.