Štefan Harabin: Plán je zlomiť ducha národa, jednoznačne treba začať iniciatívy na vystúpenie z EÚ
08 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Podľa emeritného sudcu Najvyššieho súdu Štefana Harabina je najvyšší čas naštartovať proces vystúpenia Slovenska z EÚ. Viac o príčinách hovorí vo videu na svojej sociálnej sieti.

Tlak na povinné očkovanie

"Tlačia na členské štáty, aby bolo povinné očkovanie. O čo ide? Ide o zlomenie ducha a vôľu národa. Urobiť z ľudí, občanov, dobytok, ľahko ovládateľné stádo. A tým pádom ľahko manipulovateľné." Upozorňuje bývalý sudca Harabin: 

Ostanú veriaci v nemocniciach bez sviatostí?
Pre veriacich, ktorí sú v nemocniciach je dôležité, aby vo vážnom zdravotnom stave dostali pomazanie chorých od kňaza. Nevynímajúc tých pacientov, ktorí v nemocnici ležia s covidom. Aj duchovná služba v nemocniciach sa však musela prispôsobiť... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Nastal čas?

"Tu evidentne nastal čas, kedy jednoznačne treba začať iniciatívy na vystúpenie z Európskej Únie. Vzhľadom na tie skorumpované marionety, ktoré sú na čele európskych štruktúr. Či Európskej komisie, alebo Európskej rady. Evidentne treba začať procesy na vystúpenie a Slovensko sa do budúcnosti musí zaoberať tým, súčasťou akého politického zoskupenia v stredoeurópskom priestore, alebo v celoeurópskom priestore bude. Ale táto skorumpovaná garnitúra musí byť odsunutá a pokiaľ sama neodstúpi, tak treba začať procesy na vystúpenie." Poznamenáva Štefan Harabin.

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.