KOZ SR podporuje školských odborárov v ich štrajkovej pohotovosti
08 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová/TASR

Konfederácia odborových zväzov (KOZ) SR podporuje školských odborárov v ich štrajkovej pohotovosti a výzve vláde SR, aby začala bezodkladne riešiť nepriaznivú situáciu v oblasti školstva. A to predovšetkým navýšením finančných zdrojov na zlepšenie finančného ohodnotenia všetkých zamestnancov školstva a vedy. TASR o tom informovala hovorkyňa KOZ SR Martina Nemethová.

Školskí odborári vo svojom vyhlásení poukázali aj na skutočnosť, že školstvo je spolu so zdravotníctvom na pokraji svojich možností a bez urýchleného riešenia najvážnejších problémov môže čoskoro dôjsť k ohrozeniu funkčnosti týchto dvoch základných pilierov, ktoré sú do budúcna predpokladom dobre fungujúcej, vzdelanej a sociálne-spravodlivej spoločnosti.

Všetci účastníci štrajkovej pohotovosti, ako aj ostatných súvisiacich aktivít s cieľom dosiahnuť finančnú, ale aj morálnu podporu zo strany štátu a koncepčné riešenie nahromadených problémov majú podporu KOZ SR Mariána Magdoška a solidárnu podporu ostatných odborových zväzov združených v KOZ SR.

Stal sa zázrak - ďalšia ostrá kritika "prezidentkinej" VIA IURIS
"Novela zákona o štátnej službe príslušníkov Policajného zboru, Slovenskej informačnej služby, Zboru väzenskej a justičnej stráže Slovenskej republiky a Železničnej polície nevedie k odpolitizovaniu polície, práve naopak" Tvrdí to bývalá materská... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.