Bránik: Vírus je jediný, kto si u nás nezúfa! Prečo nesiahneme po ďalšom nápade Génia?
08 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Vymäkli sme. Kde sú tie staré dobré časy, keď sme mali byť zatvorení doma a nákupy nám mala nosiť armáda? Pýta sa na to sarkasticky vo svojom statuse na sociálnej sieti bloger Radovan Bránik.

Čelíme opäť humanitárnej katastrofe a blekaut nikde! Ani masové testovanie, hoci to bola dokonalá atómová bomba v boji proti hnusobe, konštatuje s nadsádzkou bloger.

Nápady Génia

"Kde sú tie staré dobré časy, keď sme mali byť zatvorení doma a nákupy nám mala nosiť armáda? Prečo sme nesiahli po nápade Génia, že psa na záhradu budeme môcť vypustiť, no sami nebudeme môcť ani na tú záhradu a to počas rovných 30 dní? Prečo máme len núdzový stav, keď vtedy sníval o výnimočnom?" kladie ďalšie otázky.

Bránik si je istý, že "veď to bolo tak skvele vymyslené, boli sme prví, svetoví, každý nás túžil napodobniť a iba nepriatelia nášho mladého štátu a tí, čo chceli návrat mafie a Fica nám stáli v ceste..."

Kajúcnik Slobodník prehovoril: Ako fungovala polícia? Bola to totálna psychiatria!
Už pri nástupe do funkcie mi bolo povedané, že sa odo mňa očakáva lojalita. To sú slová jedného z najznámejších kajúcnikov, bývalého šéfa finančnej jednotky NAKA Bernarda Slobodníka. Podľa jeho vlastných slov mu však až dva roky trvalo, kým... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Vírus je jediný, kto si nezúfa

Dnes je podľa blogera novou, totálnou zbraňou proti Covidu "masové uplácanie vírusu a viera, že sa pri overovaní výsledkov rovnice “300 - 150 + 350 + 100 = 300, alebo 200, ak to však prejde vládou skôr, ako Národnou radou, no a potom sa uvidí a možno ich bude treba daniť, ale možno nie” totálne zacyklí, uzná porážku a zo zúfalstva radšej prestane mutovať".

Lebo posledný, kto si tu zatiaľ nezúfa je práve onen vírus, hovorí Bránik. Ostatní už majú z držania hlavy v dlaniach mozole a kto naozaj vie, čo vlastne dnes v krajine platí, ten našiel zázračný plášť neviditeľnosti.

"Čítam rozpačité statusy poslancov, ktorí ani nevedia, za čo a prečo vlastne hlasovali a na čo to vlastne bude dobré a chce sa mi plakať," hovorí bloger.

No zároveň vyzýva: "Ale pochopme ich, majú to ťažké. Leží im na pleciach ťažoba moci a na srdci starosť o nás, bezmocných."

Hrnko: Kolíková, nová inkvizítorka pravdy
Anton Hrnko, bývalý poslanec za stranu SNS, napísal na svojom facebookovom profile príspevok s titulkom Dejiny zápasov proti nepravdivým správam. Poskytol tak exkurz do náhľadov na to, čo je pravda a čo nie je a ako sa prenasledovali šíritelia... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.