Aj na neočkovaných ľuďoch záleží! Mazurekov prejav vyhnal Matoviča zo sály
08 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Slovensko je pod vedením psychopata, ktorý chráni pedofila vo svojich radoch! Takto sa v pléne parlamentu rozohnil opozičný poslanec a podpredseda hnutia Republika Milan Mazurek. Až sem sme to dotiahli v 21. storočí!

Mazurek si pri svojom výstupe v pléne Národnej rady SR zobral na paškál expremiéra a ministra financií Igora Matoviča. A hlavne jeho návrhy a riešenia nesporne kritických situácií na Slovensku.

Blázon a psychopat

"Už sú to takmer dva roky, čo tu vládne tento blázon, ktorý neustále prichádza so spásonosnými riešeniami, ktoré stoja Slovensko miliardy eur a zadĺžuju naše deti," hovorí Mazurek.

A opozičný poslanec ešte pritvrdil: "Tento psychopat terorizuje Slovensko jedným nepríčetným návrhom za druhým. Slovensko je pod vedením psychopata, ktorý chráni pedofila. Krajiny, ktoré nerobia nič, to zvládajú lepšie."

Ostanú veriaci v nemocniciach bez sviatostí?
Pre veriacich, ktorí sú v nemocniciach je dôležité, aby vo vážnom zdravotnom stave dostali pomazanie chorých od kňaza. Nevynímajúc tých pacientov, ktorí v nemocnici ležia s covidom. Aj duchovná služba v nemocniciach sa však musela prispôsobiť... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Vláda má pomôcť všetkým dôchodcom, nie len vyvoleným!

Ponižovanie a rozdeľovanie ľudí na očkovaných a neočkovaných sa podľa Mazureka musí skončiť. Poslanec rozobral aj Matovičove poukazy na 500 eur pre dôchodcov, ktorí sa dajú zaočkovať troma dávkami. A ktoré sa nakoniec zmenili na 200, či 300 eur v hotovosti pre tých, ktorí na očkovanie pristúpia.

"Žiadali sme, aby vláda pomohla všetkým dôchodcom a nenútila ich v ťažkej situácii predávať svoje presvedčenie za pár stovák eur. Vláda o to však nemá záujem. Dôchodcov ponižuje a núti k nezvratnému lekárskemu zákroku," háji Mazurek dobrovoľnosť rozhodnutia dať sa zaočkovať.

"Toto lynčovanie národa a rozdeľovanie ľudí už musí skončiť. Aj na životoch neočkovaných ľudí záleží," uzavrel Mazurek.

Brazílsky model? Pod pláštikom boja proti korupcii likvidácia oponentov - pripomína právnik Fábry
"Boj pro­ti ko­rup­cii a lik­vi­dá­cia po­li­tic­kých opo­nen­tov. Pou­če­nie z Bra­zí­lie." tak znie názov odborného pojednania Doc. JUDr. Bra­nis­lava Fáb­ryho, PhD., vy­so­koš­kol­ského pedagóga z Práv­nic­kej fa­kul­ty UK, ktorý publikoval v... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.