Vražedný rozmer Covid pasu: Nemec zabil celú rodinu a nakoniec seba! Dôvodom neuveríte
08 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Muž z Nemecka zabil svoju manželku a tri deti predtým, ako si sám vzal život. V liste na rozlúčku zanechal neuveriteľné vysvetlenie!

Samovražedný list zanechaný mužom v Nemecku, ktorý zabil svoju manželku a tri deti predtým, ako si vzal život, tvrdí niečo neuveriteľné! Nemec sa obával, že bude zatknutý a že mu budú odobraté deti kvôli sfalšovanému osvedčeniu o očkovaní proti Covid-19, tvrdia vyšetrovatelia.

Prokuratúra odhalila možné motívy

Nemecká prokuratúra v utorok odhalila možné motívy mrazivého prípadu vraždy, ktorý cez víkend šokoval Nemecko. Päť tiel rodinných príslušníkov so strelnými zraneniami našli v ich dome v meste Koenigs Wusterhausen neďaleko Berlína, informuje portál RT.

Zdá sa, že 40-ročný otec zabil svoju vlastnú manželku a tri deti vo veku 10, osem a štyri roky predtým, ako si vzal život, uviedli vyšetrovatelia. Polícia v dome našla strelnú zbraň, no momentálne nie je jasné, či bola použitá pri vraždách.

Pápež prirovnal EÚ k nacistom: Takí, čo chceli zrušiť pojem „Vianoce“, tu už boli!
Takýto krok by mohol urobiť iba nejaký represívny režim! Pápež František odsúdil pokus EÚ nahradiť výraz „obdobie Vianoc“ neutrálnejším „obdobím sviatkov“, informuje portál RT. Európska komisia minulý týždeň po reakcii verejnosti, a to aj zo... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Sfalšovaný očkovací preukaz

Podľa úradov muž zanechal list na rozlúčku, v ktorom sa priznal, že pre svoju manželku získal sfalšovaný očkovací preukaz proti Covid-19. Dodal, že zamestnávateľ manželky zistil, že ide o falošný doklad.

Údajne sa pár začal obávať, že ich zatknú a odoberú im deti, uviedol v utorok pre nemeckú tlačovú agentúru hlavný prokurátor Gernot Bantleon.

WHO neodporúča liečiť covid plazmou z krvi ľudí, ktorí ho prekonali
Liečbu choroby COVID-19 pomocou plazmy odobratej z krvi uzdravených pacientov by nemali absolvovať pacienti, ktorí majú mierny alebo stredne ťažký priebeh. Odporučila v utorok Svetová zdravotnícka organizácia (WHO). Ako pripomína agentúra AFP,... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk
Ďakujeme, redakcia HD.