SNS vyzýva predsedu KOZ pána Magdoška, aby začal s generálnym štrajkom.
27 | 11 | 2021 I Eka Balaskova

Andrej Danko, predseda SNS v mene Slovenskej národnej strany vyzýva odborárov. Je najvyšší čas na generálny štrajk. Svoje vyhlásenie SNS publikovala aj na sociálnej sieti. Ich výzvu vám prinášame v plnom znení.

Dozrel čas

"Vážený predseda Konfederácie odborových zväzov pán Magdoško, možno je najvyšší čas, aby ste naozaj realizovali myšlienku generálneho štrajku. Od leta sa na Vás ako predseda politickej strany obraciam s výzvou, aby ste zabojovali za ľudí."

Aká budúcnosť čaká naše peniaze. Hotovosť nekončí
Rôzni odborníci odporúčajú odstránenie hotovosti. Tento krok však nebude taký jednoduchý - podkope trhové hospodárstvo a spôsobí drastický pokles životnej úrovne jednotlivcov. Viac vysvetľuje Zoznam.sk. Podpora tieňovej ekonomiky Jedným z... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Eka balaskova

Slovensko zahnané do kúta

"Je zrejmé, že žiadna politická strana v opozícii nedokáže dnes zjednotiť ľudí. Je zrejmé, že ku generálnemu štrajku je potrebná zákonná legitimita, ale aj autorita, ktorá je nad záujmami akejkoľvek politickej strany. Myslím si že, kroky tejto vlády, ignorancia zamestnávateľov a zamestnancov si vyžadujú razantné stanovisko odborového zväzu. Vláda už oklamala každého, nie je čas vyjednávať."

Predčasné voľby

"Jedinou podmienkou realizovania generálneho štrajku a jedinou požiadavkou by malo byť konanie predčasných parlamentných volieb. Prezidentka zmarila referendum a nikto iný ako odborový zväz, nedokáže zatlačiť na vládu tak, aby sa konali predčasné voľby. Ak sa to nestane, tak Sulík, Kollár a Matovič tu budú dva roky likvidovať ekonomiku."

Prosím vás, konajte!

"Asi Vám nemusím hovoriť, ako sme bojovali za zvýšenie minimálnej mzdy, asi nemusím vysvetľovať, ako Slovenská národná strana zdvihla platy takmer o 35% pre učiteľov. Vždy sme boli Vaším serióznym partnerom. Prosím Vás, pán Magdoško, čítam, že sa zamýšľate nad tým, či máte podporu u svojich členov. Som presvedčený, že ju máte, som presvedčený, že odbory majú historickú šancu. Prosím Vás pán Magdoško, konečne konajte."

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!

Obce sa na Arrivu veľmi nespoliehajú, BSK pasívne čaká riešenia
S nástupom Arrivy na bratislavské cesty prišiel do situácie vo verejnej doprave veľký chaos a výpadky mnohých spojov. Do včera mala firma ultimátum a mala predložiť podklady, na základe ktorých príde k normalizácii situácie. Situáciu si všíma... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Eka Balašková