Slováci o svojej nepopulárnej vláde: Najväčšia katastrofa
27 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Pred minuloročnými voľbami si Slováci veľmi želali zmenu. Tá skutočne aj prišla, no nie taká, akú chceli. To, čo je teraz pri moci je  hotová katastrofa.

Slováci verili a dúfali, že nová koalícia po voľbách prinesie zmenu, ktorú im sľubovali. Žiaľ, stalo sa úplne niečo iné a z vlády nádeje sa stala vláda, ktorá je v moderných dejinách Slovenska tou najneobľúbenejšou a nejnenávidenejšou. Na jej zvrhnutie nepomáha nič, lebo má za sebou silného spojenca – prezidentku, ktorá zmarila už druhý pokus o vyhlásenie referenda o predčasných voľbách. Právnik a podpredseda Život Národná strana Marek Géci zverejnil na svojom profile kratučký status s videom, ktorý doslova odpálil rozbušku komentárov, ktorými ľudia vyjadrili to, čo si o súčasnej vláde a koalícii myslia.

Idioti, ktorí v hlavách majú len peniaze

„Pýtam sa deň čo deň... Naozaj sme toto chceli?? Nikto nevedel, ale teraz už vieme,“ napísal v kratučkom statuse Marek Géci a explózia názorov diskutujúcich sa spustila prakticky okamžite. „Najväčšia Slovenská Katastrofa,“ napísala Sofia Robko. „Takúto neschopnú vládu nemajú nikde,“ myslí si Marta Grégerová. „Výkvet hnoja,“ zaťal do živého Tomáš Cepl. „Záhuba Slovenska!“ prízvukuje Mária Vendégová Hvizdošová.  „Hnus a hyeny bez chrbtovej kosti,“ pridáva Ernest Király. „Asi nikto netušil čoho sú títo schopní, čiže úplne neschopní,“ zamýšľa sa Dana Mašlárová. „Ja som ich nechcel hneď po tom, čo ich národ zvolil po voľbách. Čo môže Matovič, Sulík, Kollár a ďalší priniesť pre Slovensko,“ pýta sa Marián David.

Belousovová: Čo robí proti korone slovenské ministerstvo očkovania...
Aj Slovensko sa pustilo cestou očkovania experimentálnymi vakcínami. Tí, ktorí ich odmietajú sú považovaní za druhotriednych a najmä nezodpovedných, lebo sú to vraj oni, ktorí zapĺňajú nemocnice a preťažujú zdravotníkov. Iný argument ako očkovanie... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

„Verili v pravdu, lásku, spravodlivosť... No poriadne svojich voličov oklamali,“ napísala Zuzana Sorgerová Kišidajová. „Slovensko je vďaka nim úplne na kolenách. Tým stranám, ktoré prídu po nich nezávadím. Kým to dajú celé do poriadku, to bude trvať asi roky,“ myslí si Andrejka Andy Gálová. „Títo sa, dúfam, budú skrývať pred ľuďmi už navždy. Idioti, ktorí v hlavách majú len peniaze, a preto to tak vyzerá na Slovensku. Všetko kvôli peniažkam,“ konštatuje Miroslav Oračko. „Niečo príšerné. O týchto zrúdach sme nemali ani tušenie kým sa nedali dohromady a začali podnikať útok na náš život a existenciu. Nič horšie som v živote nezažila,“ vyznala sa Eva Kretová.

Právnik Géci: Opozícia sa pri protestoch musí spojiť, inak to nemá význam
Slováci sú so súčasnými vládnucimi politikmi a ich vedením štátu nespokojní, lenže pri protestoch sú tak roztrieštení, že doteraz žiadnu zmenu nedosiahli. Toto by sa ale malo zmeniť. Zmeniť to, čo sa deje na protestoch, teda že sú roztrieštené na... Čítať ďalej
22 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!