Prezidentka Čaputová opäť pod paľbou kritiky. Toto si od Slovákov za klobúk isto nedá!
27 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Pri niektorých výrazoch sa hovorí, že „laik žasne a odborník sa čuduje“. Tak presne to platí aj na niektoré vyjadrenia prezidentky Zuzany Čaputovej. Ľudia nad tým, čo povedala pred pár dňami doslova žasnú.

Naša hlava štátu chce byť občas natoľko sentimentálna, že to v konečnom dôsledku dopadne úplne naopak ako to myslela. Alebo je to ďaň prostorekosti a keď sa pomýli tak aj pravdu povie. Lenže vtedy musí rátať a tým, že ľudia ju za jej slová nepochvália, ale riadne skritizujú. Tak, ako to urobili v statuse, ktorý na sociálnej sieti zverejnil predseda Život Národná strana Tomáš Taraba.

Keď nerozumieš tejto krajine, treba vypadnúť do takej, kde budeš rozumieť

Parlamentný poslanec Tomáš Taraba zverejnil na svojom profile obrázok, kde boli viac ako veľavravne napísané dve vety. Tú prvú vyslovila prezidentka Zuzana Čaputová: „Mám pocit, že žijem v krajine, ktorej nerozumiem.“ No a tá druhá od samotného Tomáša Tarabu: „Pani Zuzana, tá krajina sa volá Slovensko a nikto vás tu nenúti žiť.“ Svojím vyjadrením si však hlava štátu proti sebe pobúrila občanov krajiny, ktorej nerozumie, ako si zrejme predstavovala. Drvivá väčšina z nich ju posiela zo Slovenska preč a radí jej ísť tam, kde bude nielen ona rozumieť ľuďom, ale najmä ľudia jej. „Pri takomto konštatovaní, by som už dávno sám položil funkciu prezidenta a nechal sa nahradiť schopnejším človekom, aby som tej krajine pomohol. Pre dobro tej krajiny... Ale od nej sa také gesto očakávať jednoducho nedá... Ona sa bude pozerať zo stoličky na svoje dielo skazy až do konca... ,“ píše rozhorčený Miroslav Staňo.

Chmelár prezidentke: Prestaňte bojovať s ľuďmi. Začnite bojovať s touto vládou
Je zrejmé, že očkovanie proti COVID-19 nie je ani zdravie a ani úsmev. Jasne to vidieť na tom, že v nemocniciach končia aj zaočkovaní, ba tým teraz hrozí rovnaký lockdown ako nezaočkovaným. Takže dôvod na úsmev rozhodne nemajú. Toľko klamstiev tu... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

„A my občania „citlivo vnímame“, že nám nerozumiete,“ konštatuje Katka Sestinová. „Nech odíde tam, kde jej rozumejú,“ pridáva sa Oľga Zemanová. „V prípade, že jej aspoň trošku záleží na Slovensku mala by sa vzdať tejto funkcie. Bol by to hádam prvý štátnický akt na úrovni a veľa Slovákov by si ju začalo vážiť!“ myslí si Róbert Kapala.„Keď nerozumieš tejto krajine, tak treba vypadnúť do takej krajiny kde budeš rozumieť, napr. do USA, tam by si určite rozumela, hlavne Sorošovi,“ radí našej prezidentke Rastislav Polák. „Odsťahuj sa nikomu nebudeš chýbať,“ píše rázne Anton Fazekaš. 

Sulík o „zlepšovateľovi“ Matovičovi. A ľudia sa smejú cez slzy
Opäť si skočia do vlasov? Ministri a šéfovia strán Igor Matovič s Richardom Sulíkom už dávno nie sú kamaráti, no trpia sa, lebo však pri ich vládnutí sa dá kadečo... Takže ďalšia možná škriepka medzi nimi je len nič nehovoriace klišé. S Richardom... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

„Joj pani prezidentka. Citlivo vnímam vaše rozčarovanie s nami poddanými. Navrhujeme, aby ste sa premiestnila do inej krajiny, plnej tichých, spolupracujúcich osôb. Zložíme sa radi na dopravu, vystavíme vám aj odporúčania. Voľné miesto je ešte na Antarktíde. Poprosíme, vezmite aj celú koalíciu, tiež nie sú spokojní, že ich títo dezoláti, opice a neviem ešte aký zverinec financuje. Aj oni chcú niečo lepšie. Verte, že sa uľaví obom stranám. My získame späť svoju krajinu, slobodu a dúfam že sa vráti aj zdravý rozum a vy získate kľud a hádam si ulovíte aj nejaké to mlčiace stádečko. Dal by pánboh, aby sa nám obom splnili naše túžby a sny,“ želá prezidentke, vláde, ale aj Slovákom Zlatica Kluková Veselská.

Naštvaní Slováci: Pani prezidentka, milenca si vyvážajte za vlastné!
Sú rovní a rovnejší. Napríklad bežný Slovák a prezidentka Zuzana Čaputová s jej priateľom Jurajom Rizmanom. Čo nemôže jeden, to druhý zneužíva plným priehrštím. Kým manželka prezidenta sa nazýva prvá dáma, u prezidentky je to zrejme prvý pán,... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!