Hollywood burger odoláva: „Naše auto môže parkovať kde len chceme!
26 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

V jednej českej ľudovej piesni sa spieva „Policajti jdou, jdou, jdou, na mně si nepříjdou...“ a presne toto by si mohol pospevovať majiteľ podniku Hollywood burger v Trnave, ktorý už štvrtý deň odoláva doslova nájazdom hygienikov a mestskej polície.

Jeden by si myslel, že to, čo stvárajú trnavskí hygienici s majiteľom prevádzky Hollywood burger je už osobné. Však po dvakrát zasiahli priamo vo fast foode a dožadovali sa „práva“, nuž a dvakrát ho navštívili aj v jeho aute, ktoré mal pristavené pred predajňou. Toto mu zrejme už robia naschvál ľudia, ktorým ide výplata pravidelne na účet a nemusia sa starať o nič iné iba o to, ako buzerovať tých, ktorí sa v tejto ťažkej robe snažia prežiť a nepadnúť celkom na hubu. Ako vidieť vo videu, a ostatne aj v statuse, majiteľ podniku a jeho kolegovia sa len tak ľahko zlomiť nedajú.

Belousovová: Kto tú ... v ľudskej koži konečne zastaví?
Predsedníčka mimoparlamentnej strany Národ a spravodlivosť a bývalá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová sa aktuálne vyjadrila k ďalšej nezmyselnej tlačovej konferencii Igora Matoviča (OĽaNO) v pozadí s Borisom Kollárom (Sme rodina). Ponúkol na nej... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Ján Papuga

„Ako ste mohli vidieť včera, náš Boris (foodtruck) je navrhnutý do každej situácie a pomáhajú mu solárne panely a batérie. Tým pádom môže parkovať, kde chce a jeho možnosti sú neobmedzené,“ píše v úvode statusu majiteľ Hollywood burger a dodáva, že jeho auto môže parkovať napríklad pred hygienou, úradom vlády, políciou, radnicou, Kauflandom, Tescom, u Elvíri, v Košiciach, v Giraltovciach, na streche obchodného domu, v podzemnej garáži, možno aj v Senci na jazerách. „Tak si nás nájdite teda, keď nemôžeme parkovať pred vlastnou prevádzkou. Chalani boli hladní, tak si varíme obed samozrejme…,“ končí svoj sarkastický status majiteľ podniku, z ktorého sa trnavským hygienikom zrejme už sníva.

Takto sa vyhadzujú v predvečer LOCKDOWNU hostia od stola a od večere!!!
Prvé dva dni lockdownu pre nezaočkovaných. Reštaurácia v Trnave, obed a pri ňom sedí rodina s dieťaťom. Taká normálna situácia, kým nepríde polícia. Situácia, ktorú na svoju sociálnu sieť zavesilii chlapi z Hollywood Burger. Tí už dlhší čas bojujú... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Eka Balašková

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!