Takto sa vyhadzujú v predvečer LOCKDOWNU hostia od stola a od večere!!!
23 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Prvé dva dni lockdownu pre nezaočkovaných. Reštaurácia v Trnave, obed a pri ňom sedí rodina s dieťaťom. Taká normálna situácia, kým nepríde polícia. Situácia, ktorú na svoju sociálnu sieť zavesilii chlapi z Hollywood Burger. Tí už dlhší čas bojujú za slobodné podnikanie.

Vyhadzujete mi zákazníkov?!

Pýta sa zrejme majiteľ podniku prekvapene a znepokojený sa uisťuje: "Vyhadzujete mojich zákazníkov z mojej reštaurácie!" Na to ho zrejme policajtka vyzýva, aby tu zo seba nerobil spravodlivého, čo podnikateľa samozrejme nepoteší: "Akého spravodlivého, veď vy chcete, aby sme od ľudí..." policajtka sa oháňa legislatívou, na čo jej podnikateľ oznámi, za čo stojí "jej" legislatíva.

Vyhnať rodinu s dieťaťom

aby sa naobedovali niekde vonku, keď je tam možno 5°C? "Ja vás chápem, že je to vaša robota, ale tak vy nás nechajte robiť tú našu!" Žiada podnikateľ "ruku zákona". 

R. Huliak: Slovensko nemá zaostalé regióny, ale ministra životného prostredia
Dnes sa malo rokovať o Zákone 534, o ktorom sme sa na našich stránkach už rozprávali aj s pánom Rudolfom Huliakom. Ten bol dnes znovu pred Národnou radou, odkiaľ cez svoj profil na sociálnej sieti oznámil, že rokovanie o tomto bode programu sa... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

K incidentu sa vyjadril aj M. Heredoš z hnutia Republika (uvádzame bez akýchkoľvek úprav):

Vyjadrujeme plnú podporu z VOĽNÁ ZÓNA podniku v Trnave, nášho priateľa Ivana - HOLLYWOOD BUGRER. Takto sa vyhadzujú v predvečer LOCKDOWNU hostia od stola a od večere !!! Nekonečná hanba tohto fašistického systému !!!! Ľudia, pamätajte kto to robí a kto nám vládne !!! Hnus a odpad !!!  Boj srdciarov majiteľov a VOĽNÁ ZÓNA, ktorú som založil v júli 2021 otvorili občanom oči, kde žijeme !!! LIKE a podpora pre Ivana tu

Keď aj rodičia teoreticky majú covid passy,

čo majú povedať dieťaťu - vieš čo, drobec? My sa ideme najesť do reštiky a ty tu v aute, alebo niekde v parku na lavičke na nás počkáš? Prípadne si nechať nabaliť smažák a hranolky do plastových krabičiek a zjesť to niekde v parku na lavičke, ako sú to nútení robiť ľudia bez domova? Vážení, nemal by sa tu už niekto konečne spamätať? Veď toto, čo robíme rodinám s deťmi, čo robíme ľuďom nie je normálne! 

Čo sme to za spoločnosť?!?

Či sú to kmene z Amazonského pralesa, z africkej Sahary, obyvatelia Tokia, Moskvy či akejkoľvek dediny v civilizovanom svete, svoje deti chráni! Naša spoločnosť cez ne trestá ich rodičov? Tých, čo štátu platia dane? Ten štát si takto váži svojich budúcich daňovníkov? Desím sa toho, čo na nich budeme "v mene akéhosi imaginárneho dobra" budeme páchať v štvrtej, piatej vlne. Na tú šiestu asi ani nemám odvahu myslieť.

Chmelár prezidentke: Prestaňte bojovať s ľuďmi. Začnite bojovať s touto vládou
Je zrejmé, že očkovanie proti COVID-19 nie je ani zdravie a ani úsmev. Jasne to vidieť na tom, že v nemocniciach končia aj zaočkovaní, ba tým teraz hrozí rovnaký lockdown ako nezaočkovaným. Takže dôvod na úsmev rozhodne nemajú. Toľko klamstiev tu... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!