Belousovová: Kto tú ... v ľudskej koži konečne zastaví?
26 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Predsedníčka mimoparlamentnej strany Národ a spravodlivosť a bývalá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová sa aktuálne vyjadrila k ďalšej nezmyselnej tlačovej konferencii Igora Matoviča (OĽaNO) v pozadí s Borisom Kollárom (Sme rodina). Ponúkol na nej ďalší z nenormálnych nápadov, ako zvýšiť zaočkovanosť rizikových skupín.

„Práve som pozerala tlačovku, na ktorej Matovič predstavil „geniálny“ návrh „pomoci“ prevádzkam postihnutým ďalšou vlnou pandémie. Ak som to správne pochopila, tak zaočkovanému dôchodcovi sa poskytne 500 € poukážka, ktorú môže dať vnukom a deťom, aby ich išli minúť do vybraných prevádzok - hotely, reštaurácie, kaviarne, do kaderníctva, na wellnes atď. V pozadí mu sekundoval Kollár. Už asi počítal, koľko mu to hodí v jeho biznise.

Matovič prichádza zachrániť Slovensko. Od štátu chce 500 miliónov eur na motiváciu seniorov
Ďalší "úžasný" nápad dnes predstavil na tlačovej besede minister financií Igor Matovič. Potrebuje 500 miliónov eur, aby motivoval dôchodcov k očkovaniu. A tak zároveň zachráni živnostníkov. 500 Eur-ové poukážky budú môcť využiť dôchodcovia na... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Matovič je stelesnené zlo

Ospravedlňujem sa za výraz, ale inak sa to povedať nedá. Kto tu sviňu v ľudskej koži konečne zastaví?!“ začína zostra Belousovová.

Podľa nej toto „stelesnené ZLO“ chce vinu za svoju neschopnosť zvaliť na tých najbezbrannejších - na dôchodcov! Ak budú padať na nos prevádzky, povie sa, že dôchodcovia vám mohli cez svoje deti a vnukov odovzdať štátnu pomoc, ale nechceli. A keď budú umierať vinou jeho neschopného ministra zdravotníctva tisícky ľudí , znovu povie: vidíte to dôchodcovia sa nedali zaočkovať.

Likvidácia živnostníkov v réžii Matoviča
Podľa týždenníka Trend zvýšenie odvodov prinesie živnostníkom nižšie penzie. Štát ide tvrdo po drobných podnikateľoch. Úvahy o zneužívaní systému začínajú naberať obludné rozmery. Minister financií zvažuje otvoriť otázku o výške budúcich dôchodkov... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Vytvára terče nenávisti

„Ty hovädo!“ zlostí sa Belousovová. „Už si svojou neschopnosťou pripravil o život tisícky ľudí, teraz chceš urobiť aj s tým svojím mafiánskym poskokom v pozadí z dôchodcov terče?! Terče nenávisti, ktorú chceš zasiať aj do rodín, do celej spoločnosti. To vám vadí, že tie vaše experimenty na ľuďoch ešte mnohí prežili?! Vyhrážate sa dôchodcom povinným očkovaním, izolujete a traumatizujete ich už druhý rok a asi vám vadí, že ešte vôbec žijú.“

Podľa nej mali dať namiesto tých judášskych 500 € a almužny, ktorú nazvali trinásty dôchodok, mali dať každému dôchodcovi už na začiatku pandémie základné vitamíny a výživové doplnky! Namiesto toho sa dôchodcovia stanú hromozvodom zlosti a všetkých negatívnych emócií, ktoré sa vďaka „bande neschopných lotrov“ šíria Slovenskom ako lavína.

Musí skončiť pred súdom

„Chcete, aby dôchodcov na uliciach opľúvali vami sfanatizovaní poslušní občania? Verím, že raz sa za toto všetko budete zodpovedať pred prísnym súdom. A nielen tým ľudským,“ konči Belousovová.

Danko: Pochybuje ešte niekto, že Sulík, Matovič a Kollár sú čistí zúfalci?
Slovensko sa pomaly premieňa na krajinu, v ktorej sa zvyšuje nielen vakcinačný teror, ale aj dane a ceny prakticky všetkých tovarov a služieb. Kto ešte v takejto krajine túži žiť? Komu je táto vláda po vôli? Tak zle ako je teraz, na Slovensku ešte... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!