Taraba: Vláda zneužíva OČTK na ilegálne akcie voči opozícii
25 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Tomáš Taraba (Život - národná strana) sa na svojej sociálnej sieti zamýšľa nad vyhlásením generálneho prokurátora o nezákonnosti odpočúvania opozície.

Útok na demokraciu

V treťom svete si podľa Tarabu na takéto niečo najímajú gangy. "Na Slovensku to robia pod štátnou pečiatkou. Oklamú sudcu, prokurátora, vymyslia si trestný čin, nadhodnotia ho. Toto si dovoliť robiť voči opozícii, je priamym útok na demokratické zriadenie."

Zákon Ministerstva kultúry

"Je úbohé, že nahrávky z ilegálnej akcie vypúšťal mainstream. Celé to bolo za čiarou," konštatuje poslanec: Aj preto podľa neho najnovšie ministerka kultúry prišla so zákonom, aby sa na novinárov nevzťahoval trestný zákon. "Teda urobiť osobitnú kastu, ktorá môže páchať trestnú činnosť ak povedia, že to robili v dobrom úmysle."

V Malých Karpatoch mesto Bratislava postavilo pozorovňu zvierat Vydrica
Na prechádzkach bratislavským lesoparkom,si budeš môcť napríklad vychutnať aj pozorovanie divej zvery.S touto skvelou myšlienkou a jej následnou realizáciou sa môže pýšiť naše hlavné mesto.Uvádza na svojom profile primátor. V lokalite medzi Račou... Čítať ďalej
25 | 11 | 2021 | Norbert Pančík

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!