Brošne, luxusné náušnice, šperky! Toto všetko obľubujú našé političky, pozrite na Čaputovú.
24 | 11 | 2021 I Denis Merva

Monika Beňová, Petra Krištúfková alebo Zuzana Čaputová. Všetky obľubujú šperky, ale každá obľubuje niečo iné. V čase pandemickej a ekonomickej krízy je nanajvýš nevhodné aby sa najvyššia predstaviteľka štátu, premávala v skutočne luxusných "kúskoch".

Petra Krištufková

Krištúfková je slovenská politička, od roku 2016 poslankyňa Národnej rady SR za hnutie SME RODINA a podpredsedníčka hnutia SME RODINA. Vie prispôsobiť šperky k outfitu aj k charakteru podujatia. Najradšej má však perlové náušnice.

Monika Beňová

Beňová Je slovenská sociálnodemokratická politička. Od roku 2004 pôsobí nepretržite ako poslankyňa Európskeho parlamentu za stranu SMER – sociálna demokracia. Vždy vie dobre zvoliť svoje špetky a zladiť ich všetky dokopy. Má rada brošne, korále aj náušnice.

Zuzana Čaputová

Čaputová je prezidentka Slovenskej republiky už od roku 2019. Čo sa týka šperkov, tak najviac obľubuje brošne, občas si nahodí aj perlové náušnice alebo tenkú retiazku s príveskom.

Petra Krištúfková
Petra Krištúfková
Instagram(@petra_kristufkova)
Monika Beňová
Monika Beňová
instagram(@monicabenova)
Zuzana Čaputová
Zuzana Čaputová
facebook(@zuzanacaputova)
Petra Krištúfková
Monika Beňová
Zuzana Čaputová

 

"Potrebujeme viac svetla a nádeje" tvrdí Rizman pod fotkou Čaputovej!
Priateľ prezidentky Zuzany Čaputovej pridal na sociálnu sieť Instagram fotku prezidentky s motivačným popisom! Juraj Rizman je bývalý slovenský občiansky aktivista, najmä v oblasti environmentalizmu. Pôsobil ako riaditeľ Greenpeace na Slovensku.... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Denis Merva