"Potrebujeme viac svetla a nádeje" tvrdí Rizman pod fotkou Čaputovej!
21 | 11 | 2021 I Denis Merva

Priateľ prezidentky Zuzany Čaputovej pridal na sociálnu sieť Instagram fotku prezidentky s motivačným popisom!

Juraj Rizman je bývalý slovenský občiansky aktivista, najmä v oblasti environmentalizmu. Pôsobil ako riaditeľ Greenpeace na Slovensku. Verejnosti je známy najmä ako milenec prezidentky SR Zuzany Čaputovej. V stredu si prišiel s prezidentkou úctiť na hrad Devín významný dátum pre Slovenskú Republiku 17.November . V piatok zavítali s Čaputovou na pohreb Mekyho Žbirku do Veľkej obradnej siene Krematória Strašnice v Prahe. Juraj Rizman pridal na svoj profil sociálnej siete Instagram fotku, na ktorej Zuzana Čaputová smutne pozerá na zapalenú sviečku, ktorú drži v rukách. Popisom ku fotke posiela silu a nádej slovenskému ľudu.

Ako prebiehala posledná rozlúčka legendárneho Mekyho Žbirku? (FOTO)
Posledná rozlúčka s legendárym slovenským spevákom Mirom Žbirkom prebehla 19.11.2021 o 14:00h vo Veľkej obradnej sieni Krematória Strašnice v Prahe. Spevák a skladateľ Miroslav Žbirka, zvaný Meky, zomrel minulú stredu vo veku 69 rokov. Podľahol... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Denis Merva

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!