Matovič opäť zhodil Lengvarského. Odvolať z funkcie ho však nechce
23 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik
Igor Matovič je podobný typ politika ako bol Vladimír Mečiar. Aj on si musí nájsť „triedneho“ nepriateľa aby vyniklo jeho ego. Najnovšie ním je Vladimír Lengvarský, ktorý vraj nezvládol ďalšiu vlnu koronavírusu.

Je zvláštne, že kým v predchádzajúcej vlne COVID-19 umierali ľudia ako na bežiacom páse, minister zdravotníctva Marek Krajčí ani premiér Igor Matovič vinní neboli. Bol to Sulík a SaS. Teraz sa ale situácia zmenila a za vinníka stavu, ktorý je u nás teraz, je vinný minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský, Teda aspoň podľa nášho skvelého financmajstra. Ako informuje portál cas.sk, tak podľa Matoviča bol Krajčí lepším ministrom ako je Lengvarský.

Súčasná zlá epidemická situácia je jednoznačne pre zlyhanie Lengvarského

Šéf OĽaNO to tvrdí napriek tomu, že za ich éry bolo viac mŕtvych ako teraz, ba aj zdravotníkov, ktorí však potom zutekali preč, bolo viac. To, že bol Krajčí lepším ministrom zdravotníctva ako Lengvarský povedal Matovič v dnešnej rozhlasovej relácii Rádia Expres Braňo Závodský naživo. Šéf OĽaNO považuje súčasnú zlú epidemickú situáciu za jednoznačné zlyhanie Lengvarského. Zvláštne však je, že napriek tvrdým slovám Matovič ministra z jeho pozície odvolať nechce, pretože, podľa neho , by mal zodpovednosť niesť aj ďalej.

Lengvarský o humanitárnej kríze: Slovákov prijmú aj nemocnice v zahraničí
Situácia na Slovensku je zo dňa na deň horšia a horšia! Najhoršie na tom je to, že štát sa na tretiu vlnu opäť v lete nepripravil, ale spoľahol sa len na očkovanie. Najnovšie nám s pacientami má pomôcť zahraničie. Štát opäť zlyháva Podľa Pavla... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

„Vláda podľa Matoviča na zajtrajšom zasadnutí príjme opatrenie, ktoré bude chrániť životy ľudí. Povedal tak na margo celoplošného lockdownu, o ktorom sa v pondelok večer rozprávali koaliční partneri. Vždy verejnosti otvorený Matovič ale teraz na koaličnej rade navrhol, aby o detailoch nového opatrenia koaliční partneri nehovorili, až pokým sa neschváli vládou. „Dôležité je, že rozhodnutie je spoločné,” uviedol Matovič s tým, že verejnosť sa viac dozvie po zajtrajšom zasadnutí vlády od premiéra Eduarda Hegera a možno aj ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského.

Dr. Visolajský - Minister Lengvarský v lete o pripravenosti nemocníc KLAMAL
MUDr. Peter Visolajský je zástupca nemocničných lekárov v Ústrednom krízovom štábe a tiež šéfom lekárskych odborov. Pre Nový čas v rozhovore okrem iného hovorí, že slovenské zdravotníctvo je na pokraji kolapsu. Ministerstvo zdravotníctva ani vláda... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Eka Balašková

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!