Remišová je opäť za hviezdu internetu. TOTO hocikto nezapotí. (VIDEO)
11 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Že v našej vláde sedia ľudia s „ľahším“ myslením vedia už mnohí Slováci, no ministerka a šéfka strany Za ľudí je zrejme v popredí celej skupiny. Nasvedčujú tomu viaceré jej vyjadrenia, ktorými doslova „ohúrila“. Tak, ako týmto posledným.

Politika je nielen o suchom konštatovaní, ale aj o humore, no to, čo predvádza v  statnom čase ministerka Veronika Remišová by si určite zaslúžilo pozvanie do nejakej zábavnej relácie. Jej „hviezdnu“ myšlienku z tlačovej konferencie zverejnil v zostrihu videa facebookový profil Svetlo do tmy.

Skutočne, Remišovej veta „Keď chcete ísť na plaváreň potrebujete plavky, keď chcete ísť do reštaurácie musíte byť očkovaní...“ bude zrejme horúcim kandidátom na ocenenie Fór roka.

„My podporíme všetko na čom sme sa dohodli na koaličnej rade. V prvom rade to budú výhody pre zaočkovaných tak, aby platili rozumné pravidlá. To znamená, že aj keď idete na plaváreň potrebujete plavky, keď chcete ísť do reštaurácie musíte byť zaočkovaní a štát vám dáva vakcínu zadarmo. To sú pravidlá, na ktorých sme sa dohodli. Momentálne som ešte nevidela návrh lokálneho lockdownu, preto sa k tomu neviem vyjadriť. Až keď uvidím materiál,“ tak toto povedala Remišová na tlačovej besede pred novinármi 10. novembra. Diví sa ešte niekto tomu, že pod takouto „múdrou“ šéfkou je strana Za ľudí už takmer – Bez ľudí?

U Remišovej aj digitálna samochvála smrdí
Chvála Veroniky Remišovej na sociálnej sieti by bez útoku na Fica, alebo Pellegriniho bola zrejme menej zaujímavá. A preto okrem toho, že sa chváli aj útočí. V najnovšom príspevku si ako terče vybrala Petra Pellegriniho a Richarda Rašiho. Remišová... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová