Nevestinec vo Viedni zvyšuje zaočkovanosť: Za dávku vakcíny sex zadarmo!
11 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Nápad za všetky prachy z očkovacej lotérie! Zatiaľ, čo slovenská očkovacia kampaň na čele s lotériou medzi ľuďmi prepadla, v Rakúsku si na zvýšenie vakcinácie vybrali iné prostriedky. Istý viedenský nočný klub dal totiž zákazníkom zaujímavú ponuku, píše portál topky.sk.

Ak sa v klube pre pánov dá nejaký zákazník zaočkovať proti koronavírusu, môže stráviť 30 minút s vybranou spoločníčkou v saunovom klube úplne zadarmo! Vykričaný klub Fun Palast chce takto prispieť k zvýšeniu zaočkovanosti.

Podľa rakúskych erotických stránok ponukájú v spomínanom podniku služby aj viaceré Slovenky. Užiť si môžete napríklad aj s Emmou, Sylviou, Mirou alebo Romanou.

Vláda Andreja Babiša schválila svoju demisiu
Menšinový vládny kabinet českého premiéra Andreja Babiša, tvorený hnutím ANO a ČSSD, schválil vo štvrtok svoju demisiu. Hospitalizovanému českému prezidentovi Milošovi Zemanovi ju odchádzajúci predseda vlády plánuje odovzdať písomne. Informoval o... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | TASR

Rakúsko aktuálne bojuje s rekordnými prírastkami nakazených. Počty nakazených rastú a to má výrazný vplyv aj na nevestince. Akciou teda klub pomáha aj sebe, keďže čoraz viac prichádza o zákazníkov. 

 

Na obrázku môže byť 2 ľudia a interiér

 

"Pozrel som si štatistiku a prečítal si, že potrebujeme zaočkovanosť tak 70-75 percent na dosiahnutie kolektívnej imunity," uviedol majiteľ nočného klubu Peter Laskaris.

Ten si tiež všimol, že veľa mužov s migračným pozadím očkovanie buď úplne odmieta, alebo o tom, že sa môžu dať zaočkovať, ani nevie. "A keďže oslovujeme práve túto cieľovú skupinu, rozhodli sme sa zriadiť očkovanie tu," vysvetlil.

Biologička Peková v tom má jasno: Netestovať!(VIDEO)
Česká molekulárna biologička Soňa Peková sa v obsiahlom rozhovore okrem iného vyjadrila, že by nezatvárala ekonomiku a prestala by ľudí testovať. Keby sa netestovalo, ľudia by podľa nej ani nevedeli, že tu nejaký vírus je. Väčšina ľudí ani nevie,... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Ján Papuga