Hovorca prezidentky Strižinec - toto prezradil o Čaputovej!
10 | 11 | 2021 I Denis Merva

Pozvanie na rannú kávu do vysielania rádia Jemné prijal hovorca prezidentky Martin Strižinec, prezradil toho o prezidentke pomerne dosť! Informuje jemne.sk

Okrem toho, že prezradil na otázku aké jedlo ma Čaputová najradšej prezradil aj to, že podľa neho je funkcia prezidentky republiky naozaj náročná. Priznal otvorene aj to, ako sa mu s prezidentkou pracuje. Strižinec sa stal hovorcom v máji roku 2019. Predtým pracoval v rádiach Epres, Hey a taktiež moderoval politickú reláciu na RTVS s názvom o 5 minút 12. Dnes však pracuje ako hovorca prezidentky, a prezrzadil, že táto práca nie je vôbec jednoduchá.

„V mojom prípade to bola náhoda. Človek potrebuje mať prehľad, aby nejakým spôsobom, ako by povedala prezidentka, hodnotovo rezonoval a povedal by som, že to je pre mňa to kľúčové. Tiež vedieť, pre koho to robím, že to má zmysel, že s človekom, pre ktorého som hlasom, máme spoločný pohľad na svet. Pani prezidentku vždy oslovujem pani prezidentka. Čo sa týka súkromného času, to je vzájomne rešpektované,” prezradil hovorca Strižinec.

 „Ja som si ako novinár, alebo občan nikdy neuvedomil, čo všetko prezident musí byť schopný poňať. Jeho portfólio je veľmi široké. Mal by sa vyjadriť k čomukoľvek, čo sa deje. Je to neuveriteľne náročná práca. Ktokoľvek, kto na najbližších voľbách povie, že prezident len kladie vence, tak toto je pre mňa naozaj za hranicou,” ozrejmil Strižinec, ktorý odpovedal aj na otázku, aké jedlo má prezidentka rada. „Ryby, nie vyprážané. Čerstvá ryba ju vždy poteší," dodal.

Celý rozhovor nájdete na stránke jemne.sk alebo na linku : ROZHOVOR

Modelka Emma Čaputová proti paľbe komentárov (FOTO)
Ako je už známe, Emma Čaputová, mladšia dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej sa snaží preraziť v modelingu. Vstupenkou na prehliadkové móla je zrejme jej štíhla postava, krásna tvár, aj neobvyklé materské znamienko priamo na tvári. Nie je to tak... Čítať ďalej
09 | 11 | 2021 | Denis Merva