Modelka Emma Čaputová proti paľbe komentárov (FOTO)
09 | 11 | 2021 I Denis Merva

Ako je už známe, Emma Čaputová, mladšia dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej sa snaží preraziť v modelingu. Vstupenkou na prehliadkové móla je zrejme jej štíhla postava, krásna tvár, aj neobvyklé materské znamienko priamo na tvári.

Nie je to tak dávno, čo sa mladá nádejná modelka Emma Čaputová objavila na módnej prehliadke návrhára Borisa Hanečku, ktorý oblieka aj Zuzanu Čaputovú. Svoje služby poskytuje aj iným známym osobnostiam. 

Poslanec Tomáš Taraba zdieľal vtedy fotku mladej Čaputovej z móla s komentárom "Od včerajška vieme, že máme na Slovensku novú topmodelku". Pod jeho príspevkom sa rozbehla doslova smršť nenávistných komentárov a poznámok. Dotklo sa to vtedy aj Zuzany Čaputovej, ktorá tento "výsmech" rozhodne nenechala len tak a reagovala.

„Útočiť na politika alebo političku skrz jeho deti je politické dno. Poslanec Taraba by sa o moju dcéru nikdy nezaujímal, keby to nesúviselo s mojou funkciou. Musím vo svojom živote čeliť ľudskej zlomyseľnosti a hlúposti, ale moje deti z toho vynechajte!“ odkázala mu ostro cez facebook.

Vtedy sa módny expert vyjadril „Azda si niekto nemyslel, že tam príde ona a aj pani prezidentka a nikto si to ani nevšimne. Mne je najviac ľúto jej. Jej to strpčuje život. Neviem, ako to ona znáša, ale vyzerá v pohode, ako mladý človek, ktorý si z toho ťažkú hlavu možno nerobí.“

Modelka Emma si z toho ťažkú hlavu nerobí, práve naopak. Medzičasom počet jej sledovateľov na súkromnom profile stúpol o niekoľko tisíc. V pondelok zdieľala Emma na sociálnej sieti Instagram svoju fotku. Oblečená v bielom tričku s nápisom "krásna,ale", kde práve slovíčko "ale", poukazujúce na nejaké nedostatky, je rázne preškrtnuté.