Štréber Šeliga spomedzi prvých pri prvej, medzi prvými aj pri tretej dávke
09 | 11 | 2021 I Ivan Brožík

Jednu z prvých vakcín na Slovensku si dal pichnúť mladý, vyšportovaný a zdravý chalan Juraj Šeliga. Najrovnejší z rovných. Prvý medzi prvými. Čo tam po tom, že vtedy boli vakcíny iba pre ohrozených a najstarších. Najskôr je Šeliga, potom nikto a potom zas Šeliga. A prípade ešte tak nanajvýš - Šeliga.

Začalo sa očkovať treťou dávkou a hľa? Kto je zas najohrozenejší? Najstarší? Mýlili by ste sa, ak by ste hádali inak ako - Šeliga.

"Dnes som sa dal zaočkovať treťou dávkou vakcíny." Píše Juraj Šeliga na sociálnej sieti. "Je to potrebné, pretože Slovensko naplno zasiahla ďalšia vlna pandémie koronavírusu."

A čo tí, ktorí to potrebujú najviac?

"V tejto chvíli už naozaj nie je čas na váhanie. Musíme počúvať zdravotníkov a pandemických odborníkov, ktorí hovoria jasne – očkovanie je jediná cesta. Ak sa môžete dať očkovať, spravte tak prosím. Očkovanie je jediný spôsob, ako pandémiu spoločne prekonáme." Poúča Šeliga.

(Medzititulok red. Hd.)

R. Kaliňák: Šeliga ma obvinil z niečoho, čo som nikdy nepovedal
Róbert Kaliňák zverejnil na sociálnej sieti krátky zostrih z rozhovoru s Jurajom Šeligom (Za ľudí). Boli hosťami relácie Slovenského rozhlasu, Z prvej ruky. V krátkom rozhovore Róbert Kaliňák vyzval Juraja Šeligu, aby odvolal z čoho ho obvinil,... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová