Zuzana Čaputová ako módna ikona na summite v Glasgowe?
04 | 11 | 2021 I Denis Merva

Kým ostatní sledovali fotky stretnutia vojvodkyne Kate so Zuzanou Čaputovou a zaujímalo ich o čom sa mohli rozprávať, ženy samozrejme v prvom rade zaujímali ich outfity!

Spomalenie ničenia planéty, tak znie hlavna téma summitu ktorý sa konal v Glasgowe. O tom, že sa summit koná a že prebehlo stretnutie vojvodkyne Kate a našej prezidenkty, sme vás informovali v predchadzajúcom článku, na ktorý bude odkaz na konci článku. Šaty Kate sleduje takmer celý svet! Tentoraz vytiahla žiarivé modré šaty značky Eponine v hodnote 2800 eur! Kate Middleton je síce známa tým, že svoje šaty nosí viackrát, na klimatický summit si obliekla šaty, ktoré zatiaľ na sebe nikdy nemala! Veľa ľudí jej vyčítaju v komentároch, že má isť príkladom aby ľudia zbytočne neplytvali a sama si oblečie nové šaty! Otázkou teda je: Mala svoje šaty, ktoré nosila pred tým, zrecyklovať?

Príkladom summitu bola vrejenosti Zuzana Čaputová, ktorá si obliekla šaty, ktoré už sme na nej videli viackrát. Reč je o šatách, ktoré na seba mala aj pri stretnutí s pápežom Františkom. Obliekla si tmavozelené šaty, ktoré su šité na mieru. Dala tým najavo, že jej na záchrane planéty zjavne naozaj záleží? Posúdťe sami!

 
 
 
Ako prebehlo stretnutie vojvodkyne Kate so Zuzanou Čaputovou? (FOTO)
Chvíle plné úsmevov, aj tak sa dá opísať stretnutie prezidentky Zuzany Čaputovej s vojvodkynou Kate. Stretnutie prebehlo v Glasgowe na rokovaní o klíme. Informovala pluska.sk Klimatický Summit OSN v Glasgowe, známy aj pod skratkou COP26 priniesol... Čítať ďalej
03 | 11 | 2021 | Denis Merva