Ako prebehlo stretnutie vojvodkyne Kate so Zuzanou Čaputovou? (FOTO)
03 | 11 | 2021 I Denis Merva

Chvíle plné úsmevov, aj tak sa dá opísať stretnutie prezidentky Zuzany Čaputovej s vojvodkynou Kate. Stretnutie prebehlo v Glasgowe na rokovaní o klíme. Informovala pluska.sk

Klimatický Summit OSN v Glasgowe, známy aj pod skratkou COP26 priniesol aj množstvo zaujimavých stretnutí. Do škótskeho mesta zavítali politici, celebrity ako Leonardo Di Caprio a nechýbala ani kráľovská rodina. Kráľovná Alžbeta II, ktorá je hlavnou hostiteľkou konferencie sa zo zdravotných dôvodov, žiaľ, nemohla zúčastniť. Vnuk kráľovnej a jeho manželka úlohu hostiteľov zvládli na jednotku.

„Vojvodkyni Kate a jej manželovi princovi Williamovi taktiež záleží na záchrane našej planéty - preto prišili do Glasgowa. Stretli sme sa na jednom zo sprievodných podujatí. Okrem aktivít súvisiacich s ochranou životného prostredia nás spája aj téma duševného zdravia, v ktorej sa princ William a vojvodkyňa Kate angažujú. Sledujem ich aktivity a sú pre mňa inšpiráciou,“ napísala vo svojom príspevku Zuzana Čaputová.

Naša prezidentka mala vystúpenie na konferenecii v utorok 2. 11. 2021. Upoznorila aj na fakt, že politici zatiaľ nedokázali prijať dostatočne účinné opatrenia, ktoré by klimatickú krízu zvrátili. "Našej Zemi hrozí nezvratná devastácia,“ tvrdí prezidentka.

Takto vyzerá Monika Beňová rok po pôrode! (FOTOGALÉRIA)
Poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová sa pred rokom stala druhýkrát mamou. Dnes rok po pôrode pridáva fotky na instagram so svojou dcérou Leou, na ktorých vyzerá naozaj spokojne a šťastne! Informáciu poskytla pluska.sk Dva roky dozadu,... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Denis Merva