Pročko sa vzoprel Matovičovi! Na cintorín a hrob starkých on veru ide
01 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Tak máme ísť v pondelok na hroby svojím najbližším zosnulým alebo nie? Otázka, ktorá je logická po tom, čo sa Pročko rozhodol ísť na cintorín, hoci to jeho stranícky šéf neodporúča.

Sú ako ohneň a voda. Kým šéf OĽaNO opäť vyzýva ľudí aby na dušičky radšej zostali doma a na svojich blízkych, ktorí už nie sú s nimi, si zaspomínali v duchu doma, jeho stranícky kolega a poslanec Jožo Pročko v statuse na plné ústa priznáva, že on na hroby svojich starkých pôjde!

„Přátelé proč takového debila vůbec sledovat.“ 

„Sme krajina kde pripomenutie si našich zosnulých predkov je jeden z najdôležitejších sviatkov, aj ja sa pomodlím pri hroboch mojich starých, prastarých rodičov a chvíľu si ich pripomeniem,“ prezrádza v statuse Porčko nedbajúc na radu a odporúčanie Matoviča. Nuž a čo na to ľudia? Opäť ho „milo“ prekvapili svojimi komentármi.

„Pred niekoľkými hodinami si zdieľal satanistický sviatok - Hallowen a vyrezávanie tekvice, a teraz píšeš o kresťanskom sviatku a modlitbe. Tak čo si? Satanista či kresťan?“ pýta sa ho úplne jasne Ivan Belko. „Skúste sa v tej hlbokej tichosti zamyslieť, či by tu dnes ešte boli stále šťastní, mali hojno, žilo sa im dobre a nebáli sa ďalšieho dňa. Verím že vám pôjdu s odpoveďou oproti...,“ odkazuje mu Peter Linhar. A Josef Okánik bol veru poriadne tvrdý: „Přátelé proč takového debila vůbec sledovat.“

„Zabávač“ Pročko má naložené v gatiach. Jeho rodina je vraj kvôli Mazurekovi v ohrození!
Poslanec parlamentu Jožo Pročko má naložené v gatiach. Kedysi vraj „uznávanému“ zabávačovi teraz vôbec nie je do smiechu. Dôvodom má byť obava o rodinu. Čítať ďalej
22 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik