Belousovová: Na funkcií prezidenta máme ženu bez citu a empatie
30 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensko sa pomaly no isto vkráda chudoba. Ale pozor, bude ešte horšie. Rastú nielen ceny v obchodoch, ale čochvíľa zdražejú aj energie, ktoré ceny tovarov aj služieb zdvihnú ešte vyššie.

„Bude ako nebolo?“ Alebo „Dobre už bolo!“ I takto by sa dalo stručne opísať to, čo sa deje v súčasnosti na Slovensku. Väčšina ľudí má stále hlbšie a hlbšie do peňaženiek, pretože drahota je stále väčšia a väčšia. Politikom z vládnej koalície je to však akoby jedno, lebo tí sa venujú všetkému inému len nie riešeniu problémov ľudí. Vidí to aj expolitička Anna Belousovová, ktorá si v statuse zobrala na paškál prezidentku Zuzanu Čaputovú.

Prezidentka je nielen amatérsky psychoterapeut, ale je slabá aj ako herečka

„Šípková Ruženka z prezidentského paláca sa zobudila a na pokyn svojich poradcov si ide vylepšovať imidž na úkor chudoby ohrozenej zdražovaním potravín a energií,“ myslí si šéfka strany Národ a Spravodlivosť a dodáva: „Ako inak „citlivo vníma problém zdražovania“. Ona vôbec rada všetko „citlivo vníma“. Pekná fráza predsa nič nestojí a vyzerá to tak dojímavo.“ Podľa bývalej šéfky národniarov sa niektoré jej vyjadrenia po stretnutí s odborníkmi, ktorí jej povedali to, čo celé Slovensko zažíva už celé mesiace, teda že to tu ide od desiatich k piatim, sa nedajú hodnotiť inak ako provokácia. „Pani Čaputová sa vyjadrila, že „Toto zdražovanie sa samozrejme dotkne každého z nás. Ale veľká skupina obyvateľstva ho výraznejšie vo svojich peňaženkách nepocíti. Zároveň je tu skupina obyvateľov, ktorých sa zdražovanie dotkne výrazne.“ Naozaj priam geniálne tvrdenie!“ konštatuje Belousovová.

Laššáková: Prezidentka sa zabáva na národe!
Na úvod nás právnička Laššáková prosí, aby sme v spojitosti so Zuzanou Čaputovou nepoužívali argument, že zmarila referendum, čím spláchla vyše pol milióna podpisov občanov. Laššáková v statuse tvrdí, že sa dopustila väčšej chyby. Síce mala právo,... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Eka Balašková

„Na to skutočne bolo treba zvolať do prezidentského paláca odborníkov z oblasti ekonómie, sociológie a ktovie koho ešte. Bežný človek so zdravým rozumom to vie už dávno a to nemusí byť ani prezident, ani „odborník“. Alebo ďalšie vyjadrenie génia, na ktoré by sme bez nej a odborníkov veru asi neprišli,“ pokračuje v ofenzíve smerom k hlave štátu expolitička, podľa ktorej Čaputová sarkasticky upozornila, že zdražovanie zrejme najviac pocítia rodiny s viac než troma deťmi, rodičia samoživitelia a dôchodcovia. Nasledujúce vyjadrenie pani prezidentky už podľa expolitičky nesie známky cynizmu a nedostatku empatie:

„Zaujímavou informáciou je aj to, že viac ako 5,7 percenta, zhruba 370-tisíc ľudí nemôžu udržiavať teplo vo svojom obydlí z finančných dôvodov.“ „To že 370-tisíc ľudí bude vo svojich domovoch mrznúť je pre ňu len zaujímavé?!“ pýta sa šéfka strany Národ a Spravodlivosť a podľa ktorej je táto informácia pre človeka s citom alarmujúca a hrozná! „Naša“ hlava štátu sa však podľa Belousovovej o ľuďoch, ktorí v treťom tisícročí nebudú mať vo svojich obydliach teplo, vyjadruje ako vedec o dážďovke na pitevnom stole: je to pre ňu zaujímavé. „Takže zhrnuté a podčiarknuté: Na funkcií prezidenta máme amatérskeho psychoterapeuta a ženu bez citu a empatie, ktorá z výšin svojej funkcie a platu sa chce tváriť akože súcití s chudobou. Túto úlohu však nezvláda rovnako ako iné. Je slabá aj ako herečka,“ končí Anna Belousovová svoj status ďalšou poriadnou kritikou smerom k Zuzane Čaputovej.

Prezidentka ani vláda nie sú schopní odborne, morálne a politicky viesť Slovensko, tvrdí Assessor
Správu o stave republiky prezidentky Zuzany Čaputovej sledovali so záujmom nielen politici či analytici, ale aj bežní ľudia. Toho, čo sa na Slovensku deje, už majú naozaj plné zuby. Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Jozef Uhlárik