Už ani skúsenosti zdravotníkov nezabránia vakcinačnému teroru!
28 | 10 | 2021 I Ján Papuga

Podľa skúseností laborantky Jany Filipovej majú očkovaní nula protilátok, kým neočkovaní a tí, čo covid prekonali, ich majú veľa. Zdravotníčka sa vyjadrila pre Parlamentné listy. 

„Vidím dnes a denne výsledky, ktoré jednoznačne ukazujú, že mnoho ľudí po očkovaní nemá vôbec žiadne alebo len minimálne množstvo protilátok a naopak mnoho ľudí, ktorí prekonali covid, má protilátky i po roku a pol,“ povedala Filipová. Očkovanie teda skutočne nechráni pred nákazou a šírením choroby. Podľa nej je preto zvýhodňovanie očkovaných nezmysel. A rovnako požadovať od tých, čo chorobu prekonali, aby sa neustále testovali.  

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/26/vakcina-sposobuje-aj-vykyvy-v-menstruacnom-cykle

„Osobne mi veľmi prekáža situácia, keď som nútená k očkovaniu, i keď všetci na našom pracovisku vedia, že i po takmer 10 mesiacoch od covidu mám vyše 6000 protilátok a všetci  veľmi dobre vedia, že očkovanie môže mať pre mňa negatívne následky. Napriek tomu mi povedali, že si buď prinesiem od nejakého lekára papier, že sa nemôžem očkovať, alebo si budem každé 3 dni platiť test, ktorý ani pre zdravotníkov nebude od novembra! Som zdravá, mám výbornú imunitu, ktorá pri covide zafungovala na jednotku, nikde som nikoho nenakazila, a napriek tomu ma spoločnosť šikanuje a diskriminuje!“ sťažuje sa Filipová.

Zdá sa, že ani odborné argumenty a vlastná skúsenosť nezabráni vytrvalej očkovacej propagande. Napriek tomu, že ani vakcína nie je zárukou stopercentného účinku.  

https://login.hlavnydennik.sk/2021/09/26/detom-ruskami-likvidujeme-imunitny-system