Lipšic je majster sveta! Neuveríte, v akej disciplíne
28 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Daniel Lipšic sa ako minister vnútra rozhodol, že na Slovensku sa musí skoncovať s nelegálnymi odposluchmi. S kšeftovaním s nelegálnymi odposluchmi a s biznisom, ktorý z toho majú vplyvné skupiny a zločinecké skupiny. Toto všetko Daniel Lipšic vyhlásil pred kamerami v roku 2014, za rečníckym pultom, pod politickou značkou Nova. Aj vy čítate s otvorenými ústami? Tak čítajte ďalej. 

"Zo systému obchodovania s nelegálnymi odposluchmi dlhé roky na Slovensku profitovali mnohí oligarchovia, mnohé zločinecké skupiny, ale aj mnohé finančné skupiny," povedal Daniel Lipšic.  V roku 2014 na tlačovej besede vyhlásil, že od toho okamihu, kedy ohlásili modernizáciu odposluchov, ktorej cieľom bolo zabrániť nelegálnym odposluchom a kšeftovaniu s nimi, začali pomerne rýchle, sústredené útoky na neho a na jeho kolegov.

Generálna prokuratúra ostro odmieta "zavádzajúce tvrdenia" špeciálneho prokurátora Lipšica
Generálna prokuratúra Slovenskej republiky dôrazne odmieta zavádzajúce tvrdenie špeciálneho prokurátora zo dňa 27. októbra 2021, ktorým vyslovil ľútosť nad tým, že k rovnakému postupu, ako pri úniku a zverejnení obrazovo – zvukových záznamov z... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Ivan Brožík

Čítajte ďalej

"Možno si len spomeniete na kauzu, ktorú vyvolal poslanec Štefanov, ktorý ma obvinil, že s mojím súhlasom sú odpočúvaní 40. poslanci NR. A bola z toho veľká kauza. Ako táto kauza skončila?" Pýtal sa Lipšic v rečníckej otázke.

A aj odpovedal. "Pred dvoma rokmi generálna pokuratúra zastavila trestné stíhanie s tým, že je to úplne vymyslené. Bol to úplný blud a vtedy z toho bola veľká kauza. Generálna prokuratúra o tom ani neinformovala spontánne, až na žiadosť jedného denníka vyšlo najavo, že kauza bola vymyslená," povedal Lipšic.

Podľa Lipšica v roku 2014 všetko pokračovalo, pretože jednou z finančných skupín, ktorá najviac profitovala na starom odpočúvacom sytéme, bola podľa neho Penta. Lipšic vtedy uviedol aj to, že Pentu začali vyšetrovať v kauze Gorila. A od tej doby skúšali na neho čokoľvek. "Podvrhnuté smsky a kadečo," hovorí. 

Dag Daniš: Fekálne praktiky pri Gorile II
Dag Daniš je dlhodobo považovaný za jedného z najlepších komentátorov politického a spoločenského diania na Slovensku. V príspevku, ktorý zverejnil na sociálnej sieti sa aj on zamyslel nad tým, o čom vlastne tá médiami prezentovaná Gorila II je.... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Prokurátori mali vznieť obvinenie na Lipšica, Krajniaka a ďalších

V tej dobe, podľa toho, čo Lipšic uviedol mal informáciu, že Haščák chce ovplyvniť prokurátorov, aby vzniesli obvinenie voči Klimekovi. A pozor! Aj voči Milanovi Krajniakovi. Dodal, že aj voči nemu a tak informoval generálneho prokurátora Čižnára a ministra vnútra Róberta Kaliňáka.

Na tlačovej besede z roku 2014 informoval aj o tom, že na protikorupčnom fóre ho informoval novinár Tom Nicholson, že sa stretol s Haščákom a že ho už Haščák nepovažuje za nepriateľa,ale verejným nepriateľom číslo jedna bude samotný Lipšic.

"Obvinenie je absurdné. Odpočúvací systém bol vybratý v transparentnom konaní, nad rámec zákona," povedal. A novinárom oznámil aj závažné zhodnotenie. "Výber odpočúvacieho systému ktorý bol a mal byť a je moderný a zabraňuje so kšeftovaniu s odposluchmi, bol robený s mojím vedomím a s mojím súhlasom. A s vedomím toho, že nemám žiadnu poslaneckú imunitu. Všetky dokumenty a súhlasi som podpisoval ja, takze vyzývam finančné skupiny, smelo do toho," povedal.

"Boj je dobrý a treba ho bojovať," dodal v závere vo videu na YouTube kanály. 

Koľko otázok sa vám po dočítaní textu vynorilo v hlavách? Zdá sa, že tento pán je majster sveta. V jednej disciplíne určite. V n....í si do úst.

Niekto vyvoláva konflikty v tíme Kuciak
Generálna prokuratúra SR redakciu Hlavného denníka informovala mailom o závažnej skutočnosti. Zdá sa, že "niekto vyvoláva konflikty v tíme Kuciak." Prokurátor Generálnej prokuratúry SR Peter Šufliarsky sa dôrazne ohradzuje voči zaťahovaniu svojej... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová