Klus navrhuje z neočkovaných spraviť otrokov!
27 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Štátny tajomník rezortu diplomacie Martin Klus vo svojom statuse na sociálnej sieti tvrdí, že je nutné, aby bol nezaočkovaným osobám zakázaný vstup do reštaurácii a na športové či kultúrne podujatia. Ak to nepomôže, navrhuje, aby nezaočkovaní dostali zákaz vychádzania.

"Očkovanie musí byť slobodou nielen pri cestovaní, preto pri nevyhnutnej úprave Covid automatu navrhujem inšpirovať sa v susednom Rakúsku," píše Klus vo svojom statuse.

Zaočkovaní žiadne výhody necítia

O čo presne ide? Pre prudký nárast nakazených a zvyšovanie náporu na nemocnice rakúska vláda rozhodla o cielenom sprísnení podmienok pre nezaočkovaných. Vytvorila dva nové pandemické stupne (4. + 5. stupeň), v prípade ktorých sa obmedzenia dotknú práve týchto občanov. V najkritickejšej fáze bude pre nich dokonca podľa Klusa platiť lockdown.

"Inými slovami, tzv. pravidlo OTP (očkovaní + testovaní + prekonaní) sa zmení na OP (očkovaní + prekonaní). Nezaočkovaným osobám bude zakázaný vstup do reštaurácií či na športové a kultúrne podujatia. V prípade posledného, 5. stupňa by dokonca pre nezaočkovaných platil zákaz vychádzania – opustenie domácnosti bude možné len v prípade cesty do práce a zabezpečenia základných životných potrieb," vysvetlil štátny tajomník čo je podľa neho nevyhnutné.

Blaha: Predstavte si, že som extrémista a urobím toto... Čo vy na to?
Ostatné dni sa na Slovensku niesli v debatách nad zverejneným videom z chaty, kde Robert Fico, Robert Kaliňák a ďalší traja rozoberali „isté“ veci. Zaujímavé na videách z chaty, kde boli Robert Fico a ďalší štyria „zaujímaví“ ľudia nasnímaní je,... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik

Každého podľa Klusa treba prinútiť

Podľa neho je to cesta aj pre Slovensko, ako prinútiť ďalších občanov k tomu, aby sa nechali zaočkovať proti koronavírusu. "Súčasné nastavenie covid automatu má totiž pri preklopení sa do čiernej farby presne opačný efekt. Nehovoriac o tom, že rozhodne nie je férové, ak v oblastiach s nízkou zaočkovanosťou, a tým pádom aj veľmi zlou epidemickou situáciou trpia zodpovední občania na úkor tých nezodpovedných, ktorí sa často z úplne iracionálnych dôvodov odmietajú dať zaočkovať, hoci im to zdravie dovoľuje," predstavil svoj názor Klus.

Štátny tajomník uzavrel, že úplne súhlasí s výrokom rakúskeho kancelára Alexandra Schallenberga, ktorý hovorí o nástupe „pandémie nezaočkovaných“. V Rakúsku je plne zaočkovaných 62 percent obyvateľov.

Klus teda všetkým nezaočkovaným obyvateľom Slovenska jednoznačne odkazuje, že sú druhotriednymi občanmi, o ich rozhodnutiach v rámci očkovania má rozhodovať vláda a ak budú aj naďalej "neposlušní", tak im nedovolí ani vystrčiť päty z domova!

Kaliňák o úniku nahrávok: Je to úrad špeciálnych zúfalcov
Video z tajných stretnutí Roberta Fica na chate opäť rozvírilo nielen slovenské politické vody. Schôdzky oligarchu Miroslava Bödöra so šéfom Smeru-SD a Robertom Kaliňákom rieši preto ako polícia, tak aj občania. Nový čas sa na nahrávku spýtal... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Diana Zaťková