Draxler: „Prepadávame sa do stále hlbšieho bahna“. Ide o nepríčetnosť!
26 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

„Kauza videonahrávky: treba zdôrazniť, že Smer sa počas svojich vlád k takýmto veciam neznížil. Jednoducho mali dosť základnej slušnosti alebo možno aspoň príčetnosti, aby nenechali montovať priestorové odposluchy pod nejakou zámienkou (ako tu, vraj chytanie pytliakov) tam, kde sa stretávajú predstavitelia opozície a potom to púšťali do médií.“ (Citát Juraj Draxler)

„Ako viete, nie som niekto, kto by mal tendenciu nejako obhajovať Smer, ale toto sa proste uznať musí.“ Píše exminister školstva Juraj Draxler na sociálnej sieti.

Vláda čistých rúk má Kočnerovské metódy

„Jediný, kto sa v tom období v sledovaní ľudí aj s cieľom takto to použiť vyžíval, bol Marián Kočner. Postavička, ktorá bola zadobre podľa možností s každým, kto bol pri moci. Trnku mu do funkcie inštalovala SDKÚ, neskôr absolvoval raňajky so Sulíkom a vychádzal aj s niektorými Smerákmi.“

„Nevieme, čo z tých nahrávok, z ktorých sa včera malé ukážky takto pustili von, nakoniec vylezie. Možno aj naozaj niečo trestné. Ale to by mala byť čisto záležitosť policajnej analýzy a potom krokov prokurátorov a sudcov. Ale tu zjavne niekto videá využil na mediálny boj.“ Pripomína Juraj Draxler.

Nikoho to neznepokojuje

„Už po x-tý krát sa niečo vynieslo z policajného vyšetrovania a nikto z vlády nie je aspoň verejne "znepokojený". Jediný, kto z vysokých predstaviteľov raz bol, bol bývalý policajný prezident - keď sa vyniesli do médií veci proti nemu, zrazu mu takáto praktika prekážala.“

„Medzitým sa prepadávame do stále hlbšieho a hlbšieho bahna.“Končí svoj status na sociálnej sieti Juraj Draxler.

Juraj Draxler našiel recept, ako môže byť Slovensko prvé v akomkoľvek rebríčku
24 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová