Dokedy budú pokračovať nezákonné účelové úniky zo živých spisov?
26 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

V uplynulých hodinách sa náš hlavný prúd zas iniciatívne „postaral“ o to, aby sa nakydalo na triedneho nepriateľa, koľko sa len dá. Oki, je to jeho práca. Tu však – a nielen tentoraz – používa „argumenty“ zo spisov živých trestných konaní. A to je protizákonné ovplyvňovanie konania, verejnosti a aj v konečnom dôsledku súdov. Mainstream totiž píše za pochodu už aj rozsudky.

Nemožno sa nijak racionálne zbaviť presvedčenia, že mainstream to robí na objednávku. Predajné dievčatá totiž pracujú vždy iba za peniaze, nie sú orientované na charitatívnu činnosť. V tomto prípade sa tými peniazmi rozumejú objednávky štátu za rôzne štátne propagačné kampane – na lotériu, na zdravotníctvo, na čokoľvek. Napríklad. Za peniaze všetko. Morálka, etika a napokon samotné právo u „čističov“ a ich mediálnych poskokov neznamená absolútne nič, Iba figový list na ohanbí, aby nevyzerali tak naho.

Fico sa bráni: Nepovedal som nič, čo by ste už nepočuli! (VIDEO)
Na slovenskej politickej scéne dnes vybuchla doslova bomba. Na verejnosť sa dostala informácia, že polícia získala videá aj audio nahrávky z tajných stretnutí Roberta Fica a ďalších štyroch veľmi zaujímavých osôb. Škandál s policajnými nahrávkami... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik

Legálne úniky? To sme v diktátorskom režime?

Druhá téma pre ešte funkčné orgány činné v trestnom konaní a Generálneho prokurátora SR je, ako je možné, že redakcie sú tak promptne zásobované spismi a dôkazmi z vyšetrovania. Teda, samozrejme, režimu submisívne redakcie. Je to vážna otázka, lebo tu v priamom prenose dochádza k trestným činom marenia vyšetrovania, ovplyvňovaniu procesného konania a napokon aj k manipulácii verejnej mienky možno aj poplašnými správami. Na to všetko naše zákony pamätajú. Hľadá sa iba ten, kto by donútil štátne inštitúcie a štátom manipulované médiá dodržiavať naše zákony. Ktoré zatiaľ nikto nezrušil. Doteraz sa akosi nenašiel.

Naša otázka je jasná

Hlavný denník sa teda verejne pýta orgánov činných v trestnom konaní, Inšpekcie ministerstva vnútra a generálnej prokuratúry, či oni nevidia žiaden dôvod na začatie konania voči neznámym páchateľom, spôsobujúcim úniky dokumentov a faktov zo živých trestných konaní protekčných mediálnych titulov hlavného prúdu.

Zákon iba pre niekoho je neprijateľný

Ak sa v našom štáte určitá skupina osôb nemusí riadiť zákonmi, potom ako to môžeme vyžadovať od ostatných? Ako môžem žiadať, aby občania dodržiavali a rešpektovali zákony a štát, ktorý má dôsledne zabezpečovať rešpekt k zákonu, ak protekčná skupina ľudí, či už v prostredí OČTK, alebo v mediálnej oblasti stojí nad zákonom?

Iba zopár otázok

Nie je čas vrátiť sa opäť k Ústave SR a jej článku o vypovedaní poslušnosti štátu, ktorý toleruje bezprávie? Nie je čas už konečne pýtať sa a brať na zodpovednosť tých, ktorým toto bezprávie vyhovuje? Pán generálny prokurátor, čo Vy na to? (Pri všetkej úcte k Vám.)

Blaha: Ide o slovenský Watergate, po ktorom musí vláda okamžite odstúpiť!
Zverejnené časti videonahrávky z tajného stretávania sa Roberta Fica a Roberta Kaliňáka s otcom Norberta Bödöra, synom Tibora Gašpara a obhajcom Marekom Parom vyvolalo na Slovensku doslova šok. Zverejnené videonahrávky, ktoré polícia spravila na... Čítať ďalej
26 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik