Fico sa bráni: Nepovedal som nič, čo by ste už nepočuli! (VIDEO)
25 | 10 | 2021 I Jozef Uhlárik

Na slovenskej politickej scéne dnes vybuchla doslova bomba. Na verejnosť sa dostala informácia, že polícia získala videá aj audio nahrávky z tajných stretnutí Roberta Fica a ďalších štyroch veľmi zaujímavých osôb.

Škandál s policajnými nahrávkami je to teda poriadny, pretože Robert Fico sa vždy prezentoval ako etalón čistoty. Zdá sa však, že to nie je až tak celkom pravda. Samotný šéf Smeru-SD sa ale len tak ľahko vzdať nechce a vo videu vysvetľuje, že Lipšic a jeho nohsledi musia byť v strašnej dôkaznej kríze, keď potrebujú odpočúvať lídra opozície.

Stretával sa a bude sa stretávať s obhajcami nevinných ľudí

Robert Fico sa v statuse pasoval hneď za lídra opozície, hoci percentuálne má stále menej hlasov ako jeho bývalý stranícky kolega a dnes predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini. Ale poďme pekne po poriadku, čo vlastne ten líder opozície vlastne povedal. „Dnešný deň iba potvrdil, že na Slovensku sú demokracia a právny štát v totálnom rozklade. Rok a pol tvrdím, že vo väzbe sedia nevinní ľudia, a že prípad bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika je politický monsterproces,“ hovorí v úvode Fico s tým, že je to jeho legitímna politická agenda, ktorá sa potvrdzuje každým dňom. „V akej strašnej dôkaznej kríze musí byť špeciálny prokurátor Lipšic a jeho nohsledi na špeciálnej prokuratúre, keď dali sledovať a odpočúvať lídra opozičnej strany na jeho stretnutiach s obhajcami ľudí, ktorých považujem za nevinných,“ hovorí ďalej Fico s tým, že Lipšic a spol. už nemohli urobiť nič iné aby potvrdili, že patria do rúk spravodlivosti.

„S obhajcami nevinných ľudí som sa stretával a budem sa stretávať, aby som mal dostatok informácií na svoju politickú prácu. Z tohto absurdného odpočúvania sa nikto nedozvie nič viac, ako počuje odo mňa na tlačových konferenciách. Budem naďalej pracovať na dokázaní neviny nespravodlivo a z politických dôvodov obvinených nominantov opozície a osôb spájaných s opozíciou. Vôbec ma neprekvapuje, že Denník N, Aktuality a SME už zverejňujú nahrávky, ktoré sú súčasťou spisu. Toto je súčasť špinavej práce Lipšica,“ hovorí pri konci videa Robert Fico a odkazuje. „Milí novinári, kľudne zverejnite všetko čo vám poslali prokurátori v rozpore so zákonom. Dozviete sa len to, čo ste už odo mňa verejne počuli, alebo ešte len budete počuť.“

Škandál: Polícia nahrala Fica aj ďalších na tajných stretnutiach ako sa bavia o ovplyvňovaní káuz!
Tak toto je bomba! Policajti majú nahraté rozhovory z tajných stretnutí, na ktorých je Robert Fico, Robert Kaliňák aj ďalší traja veľmi zaujímaví ľudia. Na skutočnosť, že viaceré osoby z prostredia politiky, podnikania a advokácie sa snažili... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik