V stredu 27.10. od 14.45 protest proti chudobe pred úradom vlády. „Príďte v čo najväčšom počte!“ vyzýva právnik Géci
25 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Chudoba sa pomaly ale isto vkráda do príbytkov Slovákov. Ale pozor – bude ešte horšie! Avizované zdražovanie energií po Novom roku totiž prinesie ďalšie zvyšovanie cien prakticky všetkého tovaru.

„Bude ako nebolo!“ či „Dobre už bolo!“ Aj takto sarkasticky si v súčasnosti povzdychnú mnohí Slováci, ktorí veľmi negatívne vnímajú neustále zvyšovanie cien v obchodoch či na čerpacích staniciach. Lenže pozor, zdražovanie sa len tak skoro nezastaví, ba od začiatku budúceho roka môže prísť ešte väčší skok. Aj preto pozýva právnik Marek Géci v statuse na protest do Bratislavy, ktorý sa bude konať už najbližšiu stredu.

Je potrebné teraz odhodiť menší hnev a ukázať veľkú jednotu

„Priatelia, zúčastnite sa tohto protestu aj Vy. Ja viem, že Vás hnevá prečo odbory neprotestujú viac, prečo to nemá masívnejšiu silu, viem, píšete mi to,“ začína svoj krátky status Géci, podľa ktorého je však potrebné teraz odhodiť menší hnev a ukázať jednotu. „Chudoba začína zasahovať do každého kúta Slovenska a je čas začať vnímať požiadavky bežných občanov.

&id=108468481076597 Ja 27.10. o 14:45 hod. tento protest prídem podporiť pred ÚRAD VLÁDY svojou účasťou, rovnako aj s mojimi kamarátmi, kolegami,“ oznamuje Marek Géci nahnevaným a sklamaným Slovákom, ktorých týchto pozýva pripojiť sa, a to v čo najväčšom počte.
Géci: Na koho spoločenskú objednávku majú udiať zmeny na súdoch a v nemocniciach?
Ministerstvá zdravotníctva a spravodlivosti plánujú urobiť zmeny, ktoré by mali viesť k lepšiemu. Zatiaľ sa však súdna mapa aj stratifikácia nemocníc stretávajú najmä s odporom a odmietaním. A to nielen u bežných ľudí, ale aj u zdravotníkov a... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik