Sme svedkami totálnej deformácie verejného priestoru a spoločnosti zo strany médií
25 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

"Priatelia, nedávne najnovšie politické diskusie nás museli presvedčiť o jednom - všetok marazmus, v ktorom sa dnes nachádzame, je výsledkom totálnej deformácie verejného priestoru a spoločnosti zo strany médií." Píše na sociálnej sieti krajská predsedníčka SNS Bratislava Dagmar Kramplová. "Zvlášť súkromné médiá robia službu svojim zahraničným vlastníkom a predhadzujú občanom vlastný, deformovaný pohľad na spoločnosť." Dodáva funkcionárka SNS.

Reprofoto FB (@Dagmar Kramplová)

Verejnoprávne médium si neplní svoju úlohu

"Vrcholom je, že ani naša verejnoprávna televízia a rozhlas si neplnia svoju úlohu a pravdivým informovaním nevyvažujú mediálnu propagandu súkromných médií."

Voľby sú výsledkom masívnej propagandy

"Ak sa pýtate, prečo dopadli prezidentské voľby v roku 2019 alebo parlamentné voľby v roku 2020 tak ako dopadli, odpoveď je, že to bol následok rozsiahlej a masívnej mediálnej propagandy. A práve výsledok prezidentských volieb z roku 2019 zabezpečil to, že referendum o predčasných voľbách v roku 2021 bolo prezidentkou sabotované." Konštatuje Dagmar Kramplová.

A. Danko prišiel podporiť protest v Rimavskej Sobote (FOTO)
17 | 10 | 2021 | Ivan Mihale

Médiá nesmú deformovať verejný priestor!

"Toto je potrebné zmeniť! Nemôžeme viac dovoliť, aby médiá deformovali verejný priestor. Poriadok je potrebné začať robiť v Slovenskej televízii a v Slovenskom rozhlase, ktoré si musia zase začať plniť svoju verejnoprávnu úlohu. A byť účinnou protiváhou prozápadnej mediálnej propagande súkromných médií." "Je všeobecne známe, že činnosť týchto verejnoprávnych inštitúcií bola paralyzovaná v roku 2011 práve ich zlúčením, ktoré bolo základom pre rozklad ich verejnoprávneho charakteru. "

Reprofoto FB (@Dagmar Kramplová)

V RTVS sa zakonzervovali štruktúry, s ktorými si nikto nevie rady

"Od tohto zlúčenia nesie Slovenská televízia a Slovenský rozhlas potupný názov RTV: a čo je horšie, od tohto zlúčenia sa v nich zakonzervovali štruktúry, s ktorými nikto nedokáže nič urobiť. A ktoré sústavne paralyzujú snahy o objektívne a nezávislé slovenské spravodajstvo." Píše na sociálnej sieti krajská predsedníčka SNS.

Musíme žiadať návrat Slovenskej televízie a Slovenského rozhlasu

"Čiže, ak máme niekde začať, tak je to práve tu - musíme žiadať návrat Slovenskej televízie a Slovenského rozhlasu, a to počnúc návratom nezávislého a objektívneho slovenského spravodajstva, končiac návratom k ich pôvodnému názvu!" "Z tohto dôvodu sa obraciam na všetkých predstaviteľov opozície - poďme diskutovať o spôsobe, akým toto dosiahneme. Ak je potrebná petícia, spravme ju. Dokázali sme vyzbierať 600.000 podpisov pod petíciu za predčasné voľby. Ak sa takouto váhou zasadíme za nezávislé a objektívne slovenské spravodajstvo, nebude to môcť nikto ignorovať!" Konštatuje na záver statusu  krajská predsedníčka SNS Bratislava Dagmar Kramplová.

Títo ľudia sa nezastavia pred ničím. To naozaj je lepšie mať na čele štátu poskokov a mafiána? Pýta sa Danko
Súčasná koalícia si na Slovensku už robí čo chce. Smutné ale je, že bez kritiky mainstreamových médií, ktoré jej takmer všetko odpustia a všetko prehliadajú. Nie však opozícia a viacerí politici, ktorí už vo vedení nášho štátu boli. Tak, ako aj... Čítať ďalej
14 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik