Nicholsonovej syn má Covid. Europoslankyňa to využila na obrovské promo pre vakcínu
25 | 10 | 2021 I Petra Demková

Pri sledovaní húževnatosti niektorých poslancov a europoslancov pri propagovaní očkovania sa človek ťažko ubráni pocitu, že to, čo robia, nerobia zadarmo. Jednou z takých je aj Lucia Ďuriš Nicholsonová. Nevynechá žiadnu príležitosť robiť nadprácu pre farmaceutické spoločnosti. Tentokrát zneužila aj svojho malého syna.

Promo europoslankyne

Europoslankyňa je schopná zájsť pri chválach na vakcínu až do absurdnej miery. Nevadí jej používať za vlasy pritiahnuté argumenty ani nelogické konštrukty. Lucia Ďuriš Nicholsonová sa rozhodla pre ciele propagandy využiť aj svojho malého syna. Predsa len, hra na city väčšinou zaberá. „Tento malý človiečik má COVID,“ informuje liberálka hneď v úvode svojho príspevku na sociálnej sieti.

Reforma zdravotníctva sa nedá zastaviť. Nastane so zákonom, či bez neho.
Podľa noviny.sk môžu zaniknúť aj bez Lengvarského reformy viaceré menšie nemocnice. Problémom môže byť nedostatok lekárov. Mestá protestujú proti zámerom ministerstva zdravotníctva, ktoré chce niektoré menšie nemocnice pretransformovať na tzv.... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Kubo má soplík...

„Má len soplík, žiadne iné príznaky. Minulý týždeň v pondelok nám prišlo zo školy upozornenie, že v Jakubovej triede zaznamenali jeden pozitívny prípad na COVID. O dva dni neskôr nám už avizovali, že v Jakubovej triede je 13 pozitívnych detí,“ informuje europoslankyňa ďalej. „Urobili sme mu dva domáce antigénové testy. Oba boli pozitívne. Testy sme si urobili aj my s manželom a 13-ročná dcéra Lilly. Všetky naše testy boli negatívne. Všetci traja sme plne zaočkovaní. V súlade s nariadením školy, do ktorej Jakub chodí, sme v pondelok išli všetci na PCR testy. Naše testy boli opäť negatívne, Jakubov pozitívny,“ dodala europoslankyňa.

Covid napriek vitamínu D

„Vedkyňa“ Nicholsonová vzápätí bagatelizuje význam vitamínu D pri ochrane voči vírusom. „Kvôli nedostatku slnečného svetla, Jakub, ako väčšina detí v Bruseli, dlhodobo užíva vysoké dávky vitamínu D, ale aj vitamín C, B12 a CBD. Napriek tomu dostal COVID. Žiadne vitamíny nezabránia tomu, aby ste dostali COVID. Jediná účinná obrana je očkovanie a to je krásne vidieť na našom prípade,“ píše Nicholsonová ako z propagačného letáčika na vakcíny. A promo pre farmaceutické spoločnosti pokračuje. „Jediný nezaočkovaný v našej rodine je 5-ročný Jakubko. My ostatní sme zaočkovaní a to nás pred COVIDom zatiaľ ochraňuje,“ píše Nicholsonová, ako by sa konštrukt ktorý vytvorila dal dokázať.

Mesík: Načo sa zdravotníci potia v skafandroch keď sú covidoví pacienti už vo fáze autoimúnnej a neinfekčnej?
Zdravotníci v nemocniciach sa na covidových oddeleniach obliekajú do špeciálnych odevov, ktoré ich chránia pred prenosom nákazy. A práve na toto sa zaujímavým pohľadom zameral vyštudovaný lekár Juraj Mesík. Zrejme nikomu neuniklo oblečenie... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Prichádzajú štatistické údaje

„Dve tretiny všetkých hospitalizovaných v Belgicku sú nezaočkovaní, pričom zvyšná tretina sú ľudia nad 75 rokov alebo ľudia s vážnymi diagnózami. Belgicko má 85% zaočkovanosť! Najnižšia je v Bruseli, 75%. Preto tu od 15. októbra zaviedli opatrenie povinných Covid passov, ak chcete vstúpiť do barov, kaviarní, reštaurácií, či Fitness centier. Napriek vysokej zaočkovanosti sa aj tu nájdu pomätení antivaxeri, ktorých agresivita rastie. Nedávno dobodali nožom manažéra kaviarne v Bruseli, pretože odmietol obslúžiť zákazníka bez Covid passu,“ informuje europoslankyňa. Následne Ďuriš Nicholsonová (stále bez vzdelania) rozdeľuje ľudí na múdrych a hlúpych. Je jasné, do ktorej skupiny radí sama seba. „Človek sa odlišuje od ostatných cicavcov tým, že dokáže myslieť. Rozumní ľudia sa od nerozumných odlišujú tým, že sa držia faktov. A fakty hovoria jasne. Všade vo svete sú v nemocniciach v kritickom stave najmä nezaočkovaní. Zaočkovaných je v nemocniciach menšina a sú to starí ľudia nad 75 rokov s pridruženými diagnózami. Zomierajú najmä nezaočkovaní. Aj dnes to potvrdila epidemiologička doc. MUDr. Alexandra Bražinová, ktorá hovorí až o 99% ochrane pred možným úmrtí na COVID-19,“ uzatvára europoslankyňa. Ak by Lucii Ďuriš Nicholsonovej platila farmaceutická spoločnosť za propagáciu vakcíny, asi by príspevok nevyzeral inak.

Karol Lovaš - som zaočkovaný, ale šikanovať sa nenechám
Bývalý novinár vo svojom statuse na sociálnej sieti sa prihovára z Národného divadla. Čítať ďalej
24 | 10 | 2021 | Eka Balašková