Taraba Pročkovi: človek, čo behal s nahým penisom po námestí sa pohoršuje
24 | 10 | 2021 I Petra Demková

Kauza okolo dcéry prezidentky Zuzany Čaputovej nie a nie utíchnuť. Pred štyrmi dňami napísal na poslanca Tarabu a jeho komentár svoj názor aj Jožo Pročko. Tomáš Taraba mu v nedeľu na komentár odpovedal. Strhol tým ďalšiu lavínu.


„Tomáš Taraba otec 5 detí, poslanec ktorý sa dostal do parlamentu vďaka Kotlebovi a teraz už má stranu Život, na svojom FB uverejnil foto dcéry Zuzany Čaputovej. Neuverejnil to s cieľom pochváliť 17 ročnú slečnu, ale jeho cieľ bol ironicky dehonestovať dcéru prezidentky. Želám jeho piatim deťom, aby im nikdy nikto neubližoval preto, že ich otec je Tomáš Taraba,“ napísal Pročko.

Bývalý zabávač veľký úspech svojím príspevkom nezožal. Pod príspevkom sa mu nahromadilo veľké množstvo negatívnych komentárov. Zdá sa, že verejnosť má jasno v tom, komu drží palce. S Pročkom veľa ľudí nesympatizuje.

O komentári Pročka sa Tomás Taraba dozvedel asi až cez víkend, v nedeľu ráno totiž navštívil profil Joža Pročka a zanechal na ňom svoju reakciu: „Človek, čo behal s nahým penisom a zadkom po námestí SNP, sa pohoršuje nad vetou "mame novu modelku".“ Na komentári Tarabu sa okamžite objavili tisíce lajkov.

Tarabova trefná odpoveď Nicholsonovej: Mám krásnu a na rozdiel od vás aj vzdelanú manželku
Pingpong medzi Tomášom Tarabom a Luciou Ďuriš Nicholsonovou sa ešte neskončil. Taraba zareagoval na nepríjemný odkaz europoslankyne a to priamo pod jej príspevkom. Žne s ním obrovský úspech. Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Petra Demková